Αναβάλλεται η πρεμιέρα του DWTS μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού

Συναγερμός στο STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναβάλλεται η πρεμιέρα του DWTS μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναβάλλεται όπως όλα δείχνουν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing with the Stars» καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Μπορεί μέχρι στιγμής να προοριζόταν να βγει στον αέρα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, ωστόσο όπως φαίνεται θα βγει πιο μετά.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, δύο ήταν τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό από την παραγωγή και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να παρθούν αμέσως οι κατάλληλες αλλαγές.

Τώρα, σύμφωνα με την εκπομπή της Δανάη Μπάρκα, τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» για την κριτική επιτροπή είναι αυτά της ηθοποιού και χορογράφου Μαρίνας Λαμπροπούλου και του χορογράφου και χορευτή κλασικού μπαλέτου, Στέφανου Δημούλα.

Ωστόσο, σε συζητήσεις είναι και ο Τζέισον Ροδίτης, ο οποίος βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του «So you think you can Dance» ενώ έχουν γίνει ήδη γνωστά τα ονόματα των 16 συμμετοχόντων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για το DWTS

Το Dancing With The Stars επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πιο ανανεωμένο από ποτέ καθώς θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του Star. Μάλιστα, οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά η οποία επέλεξε συνειδητά να αποχωρήσει από το GNTM προκειμένου να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά της βήματα.

Το Dancing with the Stars, ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

16 Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία. Και οι 16 είναι υπέροχοι και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Θα απολαμβάνουμε την προσπάθειά τους να εκφραστούν δημιουργικά, θέλοντας να μας παρασύρουν σε αυτή την ευχάριστη χορευτική πρόκληση, μεταδίδοντας μόνο αισιοδοξία και θετική αύρα στη σκηνή του «Dancing With The Stars»!