Η απάντηση της Ψυχίδου μετά την δήλωση του Κοργιαλά για την... "τσιπούρα"

«Δεν ξέρω ποιος έχει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Ψυχίδου μετά την δήλωση του Κοργιαλά για την...

Μετά την απόφαση του να εγκαταλείψει μόνιμα την Αθήνα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έκανε δηλώσεις στις κάμερες της εκπομπής Love it, όπου μίλησε για τον γιο του, για τη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου σήμερα μετά τον χωρισμό τους καθώς και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνέχισε: «Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός».

Η απάντηση της Φωτεινής Ψυχίδου στον Δημήτρη Κοργιαλά

Την εν λόγω λοιπόν δήλωση σχολίασε η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κοργιαλά, Φωτεινή Ψυχίδου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα στον Κοργιαλά. Νομίζω όχι εγώ», είπε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Να σημειώσουμε πως ανακοινώθηκε πως έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους ο Σπύρος Πώρος και η Φωτεινή Ψυχίδου, η σχέση των οποίων έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα με αφορμή συνέντευξη του γνωστού φωτογράφου, ο οποίος σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή απέφυγε να απαντήσει, η Μάρτζυ Λαζάρου, πήρε τον λόγο και είπε:

«Οι πληροφορίες μου λένε πως δεν είναι πια ζευγάρι ο Σπύρος Πώρος και η Φωτεινή Ψυχίδου. Έτσι μου είπε ένα πουλάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ. Εγώ λίγο που το έψαξα μου είπαν αυτό το πράγμα».