Φωτεινή Ψυχίδου: Μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους - «Ζει μόνος του στη...»

Τι είπε για τον Σπύρο Πώρο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτεινή Ψυχίδου: Μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους - «Ζει μόνος του στη...»

Για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους, μίλησε ανοιχτά η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Εδώ και αρκετούς μήνες, το ζευγάρι έχει χαράξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Οι δυο τους, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, δεν κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα τους.

Βέβαια, πολλές φήμες και δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Σπύρο Πώρο για τον οποίο δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι το κατάλληλο tIming για να πω κάτι παραπάνω. Δε θα ήθελα να μιλήσω δημόσια» ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία στα social media, «Το βρίσκω απόλυτα λογικό , αφενός γιατί είναι ωραία η φωτογραφία και αφετέρου γιατί ένας γοητευτικός άνδρας σαν τον Σπύρο δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος». Ο Δημήτρης Κοργιαλάς τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Φωτεινή Ψυχίδου.

Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ανοιχτά και για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά

«Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Αυτή την περίοδο έχει το παιδί μας, τον Θανασάκη, κάνουν τα μπάνια τους και τις διακοπές τους. Και εγώ τώρα που τελείωσε η εκπομπή θα πάω μαζί τους δυο μέρες και μετά θα πάω στην Καλαμάτα όπου θα είναι η κόρη μου η Ιόλη. Με τον Δημήτρη χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη» δηλώνει η Φωτεινή Ψυχίδου.

Φωτεινή Ψυχίδου: Μήνες μετά τον χωρισμό με τον Κοργιαλά ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με τον Σπύρο Πώρο

Αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, η Φωτεινή Ψυχίδου δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον Σπύρο Πώρο, δείχνοντας πιο ευτυχισμένη και χαμογελαστή από ποτέ.

Να υπενθυμίσουμε πως η σχέση αυτή έγινε γνωστή όταν αποκαλύφθηκε πως η Φωτεινή με τον Δημήτρη αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, χωρίς όμως κανείς από τους δυο να επιβεβαιώσει τον δεσμό.

Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σπύρος Πώρος φαίνεται ωστόσο πως είναι μαζί και μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας η δημοσιογράφος ανέβασε στο η Facebook η πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

«Αυτό…» έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ψυχίδου στη λεζάντα της φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με τον Σπύρο Πώρο.

Σπύρος Πώρος Φωτεινή Ψυχίδου

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σπύρος Πώρος έχει μια κόρη η οποία είναι κούκλα! Δείτε την εδώ