Κοραλία Καράντη: «Το MEGA Δεν κάνει ριάλιτι! Αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Έχουν περάσει από το κανάλι οι πάντες. Ηθοποιοί, δημιουργοί, σκηνοθέτες.»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κοραλία Καράντη: «Το MEGA Δεν κάνει ριάλιτι! Αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Στο MEGA Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/9) η Κοραλία Καράντη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηε στην νέα καθημερινή σειρά του σταθμού, «Το Αύριο μας ανήκει», όπου και πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη

«Το MEGA είναι το σπίτι όλων μας. Έχουν περάσει από MEGA οι πάντες. Ηθοποιοί, δημιουργοί, σκηνοθέτες. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας που αναβιώνει το MEGA. Το ΜEGA στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία. Δεν κάνει ριάλιτι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το υπογραμμίζουμε.

Πέρασε μια μεγάλη εποχή που η τηλεόραση ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι. Δεν γινόντουσαν ελληνικά σήριαλ. Υπήρχαν μόνο τούρκικα σήριαλ και ριάλιτι. Είναι η εποχή που η Κύπρος μας έδωσε βήμα. Και πρέπει να το αναγνωρίζουμε αυτό.

Είναι μια γυναίκα με εσωτερική ισορροπία και σοφία. Δεν είναι χειριστική. Είναι ένας άνθρωπος που τον θέλεις για φίλο. Αλλά κάνει τα λάθη της. Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει ευρωπαϊκό αέρα».«Όταν βρίσκεσαι μέσα σε καλλιτεχνικό χώρο, είναι δύσκολο να αποφύγεις τον επηρεασμό. Είναι ένας δρόμος σπαρμένος με αγκάθια. Χρειάζεται να έχεις δέρμα από ατσάλι για να αντέξεις».

«Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις»

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες και τις εξελίξεις του θεάτρου τις τελευταίες μέρες.

Η δημοφιλής και καταξιωμένη ηθοποιός μετά από την σοκαριστική δήλωση για την μητέρα της δεν δίστασε να αποκαλύψει πως και εκείνη έχει ζήσει μια παρόμοια κατάσταση.

Κοραλία Καράντη για παρενόχληση και καταγγελίες

Η Κοραλία Καράντη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι δεν είναι το θέατρο. Έχω βρεθεί κι εγώ αντιμέτωπη με παρόμοια κατάσταση απέναντι σε κάποιον. Δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική υπόσταση.

Είναι μια μάχη που την έδωσα μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα. Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση, αν αυτή η ιστορία καταλήξει στο δικαστήριο, θα πάω σαν μάρτυρας στο θέμα.

Δεν είναι όλα τα περιστατικά το ίδιο. Κάποια είναι ποινικά κολάσιμα, δεν μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί. Τους αλαζόνες τούς αναλαμβάνει η ζωή μόνη της. Τους εν δυνάμει βιαστές τούς αναλαμβάνει ο νόμος».

Αμέσως μετά, ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε: «Κυρία Καράντη, υπήρξατε θύμα ή μάρτυρας;», με την ίδια να απαντά: «Υπήρξα ό,τι υπήρξα, ξέρουν οι παλαιότεροι. Εκείνη την εποχή, δεν είχα κανέναν να μου συμπαρασταθεί. Φυσικά και το φώναξα».