Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Mad Clip: Αυτή είναι η πραγματική αιτία του θανάτου του

Βγήκε η αλήθεια μετά τις φήμες περί εμφράγματος

Mad Clip: Αυτή είναι η πραγματική αιτία του θανάτου του
News 16.09.2021 14:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο ιατροδικαστής, Π. Αλεξάνδρου, και ο πραγματογνώμονας, Ιωάννης Παλαμίδης, μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το τροχαίο του Mad Clip που του στοίχησε τη ζωή.

Ποια είναι η αιτία του θανάτου του Mad Clip

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως φαίνεται η ταχύτητα πρόσκρουσης ήταν αρκετά μεγάλη. Συνήθως σε τέτοια περιστατικά οι κακώσεις είναι πολλαπλές. Από την ιατροδικαστική εμπειρία μου, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε ελάχιστες εξωτερικές κακώσεις και στο εσωτερικό του σώματος να δούμε βαριές κακώσεις που να συμπεριλαμβάνουν πολλά συστήματα, πολλά όργανα.

Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η ιατροδικαστική επιστήμη βοηθάει με την πραγματογνωμοσύνη να βρεθεί ο τρόπος επέλευσης του θανάτου. Συνήθως, όταν υπάρχει μια προφανής αιτία θανάτου δε συνηθίζεται η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων παρά μόνο τοξικολογικών. Εδώ σαφώς και δεν είναι απλά τα πράγματα. Εάν με τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουμε ανίχνευση αλκόολης, αυτό σαφώς και έχει επηρεάσει την οδηγική συμπεριφορά» ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Αλεξάνδρου.

Ο πραγματογνώμονας κ.Παλαμίδης ανέφερε: «Όταν έχουμε ένα ατύχημα εξετάζουμε τρείς παράγοντες, τον άνθρωπο, το αυτοκίνητο και το δρόμο. Το αυτοκίνητο γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι είχε πολλή μεγάλη υποδύναμη, ήταν οπισθοκίνητο, είχε πίσω κινητήρα, είχε βγαλμένα τα ηλεκτρονικά συστήματα, είχε ελαστικά που δεν ενδείκνυνται για εκτός πίστας, και πολύ δυνατά φρένα εμπρός. Σε ότι έχει να κάνει με τον δρόμο, υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει νερά στον δρόμο στη 1.15 το βράδυ, το ατύχημα έγινε μια ώρα μετά». Ωστόσο, άγνωστο από την άλλη παραμένει το τι γίνεται με την περιουσία εκατομμυρίων που είχε.

«Άκουγα τα καλύτερα λόγια για εκείνον! Ήταν πάρα πολύ χοντρό, γιατί έφυγε τσάμπα»

Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και στην Μαρία Αντωνά μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) ο ράπερ Μπο αναφορικά με τον θάνατο του Mad Clip που έχει σκορπίσει θλίψη παντού, ενώ συγκλονισμένη ακόμα είναι και η Ελένη Φουρέιρα.

«Προσωπικά δεν γνώριζα τον Mad Clip, αλλά ηχογραφούσε σε αυτό το στούντιο, είχαμε πολλούς κοινούς φίλους. Άκουγα τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Θα σταθώ σε ένα πράγμα. Είναι πάρα πολύ κρίμα σε μια τόσο νέα ηλικία να μην προλάβεις να απολαύσεις όλα αυτά που χτίζεις.

Ήταν κοντά στη δική μου ιστορία, ότι μόνοι μας, δύσκολα… Ήταν πάρα πολύ χοντρό, γιατί έφυγε τσάμπα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πρέπει να εκτιμάμε τη κάθε στιγμή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τροχαίο Mad Clip: Σοκαριστικό ντοκουμέντο - Τελικά υπήρχε πρόβλημα στο αυτοκίνητο

H ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τον Mad Clip μια εβδομάδα μετά την κηδεία του

Share