Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και...»
News 16.09.2021 14:23
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την συνάντηση που είχε με τον Αλ Πατσίνο αλλά και για την σειρά που συμμετέχει «Η γη της Ελιάς».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σπούδασα στην Ιταλία νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου». Ακόμα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό, Αλ Πατσίνο:

«Το όνομά μου στο εξωτερικό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία. Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και μου είπε ότι “Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία”».

Απαντώντας στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση παραμονές Χριστουγέννων του 2020, και φυσικά είπα ναι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Αντιγόνης Λουκάκου

Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατάσταση η Χάϊδω - Καταρρέει

Ο Στέφανος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη βεντέτα και αφήνει τη Χάιδω να φύγει. Η Αθηνά κλείνει συμφωνία για να αγοράσει τις 200 ρίζες που ήθελε, αγνοώντας πλήρως τις ενστάσεις του Δημήτρη. Η Αρετή συνεχίζει να «πολεμά» τη Μυρτάλη κι ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η συγκατοίκηση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι για πολύ ακόμα.

Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, η Ιουλία με την Αθηνά έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που αφορά στην Άννα. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία κι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της. Δείτε και δυνατό spoiler από τον Ανδρέα Γεωργίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση της Μάρως Κοντού στη σειρά του Mega

Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler από τον Σπύρο Νικολαΐδη - Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά

Share