Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για Σασμό: «Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για Σασμό: «Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε...»

Πανικός επικρατεί με την σειρά «Σασμός» που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Μάλιστα, τα πρώτα σχόλια ήταν άκρως θετικά καθώς το feedback από τους τηλεθεατές είναι ευχάριστο.

Μάλιστα, οι εξελίξεις όπως και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να είναι άκρως προσηλωμένοι με την σειρά. Μάλιστα, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη υποδύεται την Αργυρώ.

Η ίδια μίλησε σήμερα 16/9 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα μαθευτεί.

Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και υπό ποιες συνθήκες. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Δεν είναι όλα εύκολα.

Η Μαρίνα, η τηλεοπτική μου μητέρα, δεν θα μάθει σύντομα αυτό το μεγάλο μυστικό…Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται τα πάντα σχεδόν στην ξαδέλφη της την Άσπα. Αυτή είναι το αποκούμπι της και ο άνθρωπος που είναι δίπλα της».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις Χριστίνας Χειλά - Φαμέλη

Επεξεργασία: Σασμός: Διαπληκτίζονται άσχημα Βασιλική και Στεφανής

Θρήνος στον Σασμό - Ο Στεφανής πέφτει νεκρός

Η έχθρα μεταξύ των δυο οικογενειών όχι απλά δεν θα φθαρεί, αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα φουντώσει ακόμα περισσότερο. Αφορμή θα είναι φυσικά ο θάνατος του Στεφανή. Το γεγονός πως υπήρξε ένταση με τον Πέτρο πριν από λίγες ημέρες θα πυροδοτήσει την κατάσταση στο χωριό.

Από την Κατερίνα Παπαπαγιαννοπούλου

Ο Στεφανής συνεχίζει να ζει έντονα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη ζωή του. Από τη μία δεν σταματά να βγαίνει κρυφά με την Ασπα και από την άλλη η απόφασή του να αθετήσει τον λόγο του και να μην πουλήσει τελικά χωράφια στον Πέτρο Βρουλάκη αναστατώνουν και τους δύο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv24 και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Στεφανής θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τον Πέτρο, όπου θα του ζητήσει εξηγήσεις:

«Δεν έχεις μπέσα, ούτε λόγο. Μου είπες πως θα μου πουλήσεις τα χωράφια σου και τώρα αθέτησες τον λόγο σου. Τι συμβαίνει, Στεφανή; Νομίζεις ότι μπορείς να παίζεις μαζί μου;», θα τον ρωτήσει ο Πέτρος και ο άντρας απέναντί του θα προσπαθήσει να του ξεφύγει. Θα κοντοσταθεί μόνο όταν ακούσει από τον Πέτρο «Δεν τελειώσαμε, Στεφανή». Δείτε ωστόσο και το επεισόδιο της Δευτέρας 13/9.

Νεκρός ο Στεφανής στον Σασμό

Δεν θα δώσει όμως περαιτέρω σημασία, ποτέ δεν το κάνει άλλωστε Απλά θα συνεχίσει τον δρόμο του για το σπίτι. Λίγο αργότερα και ενώ θεωρεί πως το περιστατικό έχει λήξει μεταξύ τους, θα πάει με τα αγόρια του χωριού στο μαντρί που είναι στο βουνό και ανάμεσά τους θα είναι και ο γιος του ο Νικηφόρος. Η ώρα θα κυλά χωρίς κανένα ενδιαφέρον μέχρι που θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Οι άντρες θα κοιταχτούν μεταξύ τους έντρομοι και αμέσως θα καταλάβουν πως ο Στεφανής είναι πεσμένος καταγής.

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο πατέρα του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι λαβωμένος και ανήμπορος. Τρέχουν για βοήθεια στο χωριό, ενώ ενημερώνουν τους κατοίκους του για τις εξελίξεις. Την ίδια ώρ, η Βασιλική ανησυχεί για το πού βρίσκονται ο γιος και ο άντρας της όπως και η Μαρίνα για τον γιο της, τον Πέτρο, που έχει να τον δει από το πρωί. Η αστυνομία ξεκινά εκτεταμένες έρευνες και όλο το χωριό φέρνει στη θύμησή του τις έντονες αντιπαραθέσεις του Στεφανή με τον Πέτρο.

Οι υποψίες όλων στρέφονται στον Πέτρο, όμως η Αργυρώ θα καταφέρει να του δώσει άλλοθι, τονίζοντας πως ήταν μαζί της. Ολοι μιλούν για μια νέα βεντέτα που έχει ξεσπάσει, ενώ τα δελτία ειδήσεων έχουν πάρει φωτιά. Η ημέρα της κηδείας θα είναι καθοριστική, αφού θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών. Ο μόνος που είδε τι πραγματικά συνέβη και ποιος όπλισε τη σκανδάλη είναι ο Μανώλης. Για την ακρίβεια βασανίζεται από εφιάλτες, καθώς γνωρίζει τη φριχτή αλήθεια για το έγκλημα, όμως δεν μιλά. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν!

Να σημειώσουμε πως η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία και στο Twitter επικρατεί χαμός σε κάθε ημέρα προβολής επεισοδίου.

Σασμός ALPHA

Το ζευγάρι συνεχίζει να συναντιέται κρυφά, αλλά δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση για το αν θα συνεχίσει να είναι μαζί. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Πέτρος κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή, με αποτέλεσμα η Αργυρώ να αμυνθεί και να βρεθεί εναντίον του ανθρώπου που έχει ερωτευτεί, αφού βγαίνει στην επιφάνεια η υπόθεση θανάτου του πατέρα της από την οικογένεια του Αστέρη.