Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου

"Βροχή" τα likes στην ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου

Ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ συμπλήρωσαν εχθές 15/9 τρία χρόνια έγγαμου βίου και όπως είναι λογικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και οι δυο έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, παντρεύτηκε το 2018 στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη. Στον γάμο του διάσημου τραγουδιστή και της επιτυχημένης σχεδιάστριας μόδας είχαν παραβρεθεί συγγενείς, συνεργάτες, αγαπημένοι φίλοι και γνωστοί τους.

Έτσι, η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει τα όμορφα συναισθήματά της προς τον σύζυγό της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ

Μπόσνιακ - Ανάρτηση

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της

Η Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και ο Αντώνης Ρέμος είναι γνωστό πως έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην κορούλα τους την Ελένη. Και οι δυο γονείς τόσα χρόνια προσπαθούν να κρατήσουν την κορούλα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όποτε θα την βλέπαμε σε φωτογραφίες θα ήταν πάντα τραβηγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνονται ακριβώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αυτή τη φορά όμως η Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε την μικρή Ελένη δείχνοντάς μας ακόμη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της για πρώτη φορά. Η μικρή Ελένη παρέα με την φίλη της, όπως φαίνεται και στην εικόνα περπατούν αμέριμνα στην ακρογιαλιά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Εξαιτίας σου γελάω πιο δυνατά, κλαίω λιγότερο και γελάω περισσότερο (Because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more ….) #friendsforever #blessed #vanoula #eleni #girls #summer».