Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που θέλει να ερμηνεύσει στον γάμο της κόρης του

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που θέλει να ερμηνεύσει στον γάμο της κόρης του

Στην εκπομπή «Σου Κου Family» εμφανίστηκε μέσω skype ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε κυρίως με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύζυγό του και όχι μόνο. Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος μίλησε και για την κόρη του, την Ελένη.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε τί έχει πει στην κόρη του όταν βρισκόντουσαν σε ένα μαγαζί οικογενειακώς και ακούστηκε στο «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου».

Εκείνος είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:

«Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Η εκπομπή «Σου Κου Family» έριξε αυλαία

Η εκπομπή «Σου Κου Family» στην συχνότητα του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Αντελίνα και ο Χάρης αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό τους με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της από την συγκίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν φανερά τα συναισθήματά τους on air.

Η Αντελίνα αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε το αφιερωματικό βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της εκπομπής που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της.

Μόλις το βίντεο τελείωσε, η ίδια πέταξε το ακουστικό και πήρε το λόγο. Ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να ευχαριστήσει τόσο όλους όσοι εργάστηκαν για την εκπομπή της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που στήριξαν και αγάπησαν το Σου Κου Family.

Η Αντελίνα είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχωρέστε με… οι εκπομπές δεν είναι τηλεόραση, την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Έβαλα την ψυχή μου, αγάπησα και αγαπάω πολύ τους ανθρώπους εδώ, είναι τιμή μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύτηκαν, ακόμη και στελέχη του ΣΚΑΙ που έχουν αποχωρήσει.

Κλάματα Αντελίνα

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον Χάρη - Αντελίνα

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησαν σε μια απρόσμενη ανακοίνωση αναφορικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Αρχικά, ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family, -όπως και ο Γιώργος Κόρομι- προκειμένου να δώσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις τηλεοπτικές εξελίξεις αυτών των ημερών.

Προτού όμως ξεκινήσει, θέλησε να κάνει μερικές ερωτήσεις στους δύο παρουσιαστές, αναφορικά με το τι πρόκειται να κάνουν από τη νέα σεζόν.

Ο Χάρης απάντησε πρώτος, λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Θα είμαι στο Voice του χρόνου» ενώ ανεφερε πως θα ήθελε να συνεχίσει στην τηλεόραση, αλλά όχι σε magazino.

Αμέσως μετά, η Αντελίνα πήρε τον λόγο και έκανε την αποκάλυψη: «Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν».