Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απάντηση της στις φήμες που την θέλουν να αναλάβει δική της εκπομπή

Θα πάρει τελικά την θέση της Αντελίνας Βαρθακούρη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απάντηση της στις φήμες που την θέλουν να αναλάβει δική της εκπομπή

Στην κάμερα της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (16/9) η Δήμητρα Κατσαφάφου. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που την θέλουν να έχει δική της εκπομπή αλλά και στο αν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο J2us.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

«Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο. Δεν το επιτρέπει η συνείδησή μου και η Αντελίνα είναι και φίλη μου. Έβλεπα τα δημοσιεύματα και έλεγα είναι δυνατόν να πατήσω πάνω σε άλλον άνθρωπο και σε φίλη μου;

Ποτέ δεν θα πήγαινα σε μια θέση οποιασδήποτε άλλης κοπέλας γιατί θεωρώ ότι είναι κακή ενέργεια. Η Αντελίνα είναι ιδανική σε αυτό που κάνει. Είναι γεγονός ότι δεν με νοιάζουν τα χρήματα.

Έχω δεχτεί πρόταση. Έχω μεγάλη αδυναμία στον Νίκο Κοκλώνη απλά έχω πολλές υποχρεώσεις. Εγώ δεν είμαι αφεντικό, είμαι η ψυχή της εταιρίας. Τι θα κάνουν τα παιδιά εδώ;».

«Κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ούτε...»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και μέσα σε όλα η ίδια αποκάλυψε για την εποχή που παραιτήθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία που εργαζόταν, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω βραβευτεί πολλές φορές, αλλά δεν παρέλαβα τα βραβεία γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού όταν βρισκόμουν ανάμεσα σε κόσμο. Ήμουν ολομόναχη και χωρίς στήριγμα όταν παραιτήθηκα από μια καλή φαρμακευτική για να κάνω το όνειρό μου. Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα. Δεν είχα ούτε μίξερ και εκχύλιζα μόνη μου τα βότανα με κουτάλες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η πρώτη μου δοκιμή για κρέμα ήταν σε μια πανέμορφη κυρία, που τελικά της άρεσαν τα προϊόντα μου και μου ζήτησε άλλα τρία βαζάκια. Η μαμά μου ήταν Μανιάτισσα και ήταν αυστηρή, έβαζε ψηλά τον πήχη και είχε αδυναμία στα αγόρια της οικογένειας. Μου έκαναν μπούλινγκ από μικρή για το επίθετό μου που είναι “Μαλακοδήμου” και αποφάσισα να κρατήσω της μητέρας μου, Κατσαφάδου».

«Δεν με αντέχει άνθρωπος, είμαι ιδιότροπη. Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να βρεις το μεγάλο έρωτα, τον ιππότη. Ζω σε άλλη εποχή και πρέπει να επαναπροσδιοριστώ. Με επηρεάζει ότι συμβαίνει στον διπλανό μου, δεν μπορώ να διασκεδάζω και ο άλλος να υποφέρει».