Κατερίνα Καραβάτου: Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της στο Mega

Το αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της στο Mega

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει μαζί με την καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Κατερίνα Καραβάτου στο Mega.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε και για την εγκυμοσύνη της και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει την τηλεοπτική της επιστροφή της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου

«Αν το σκεφτόμουν παραπάνω δεν θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Με πίεσε κι ο Στέλιος μου είπε ότι δεν είναι η ώρα να αποσυρθώ τελείως. Οπότε τα βάλαμε κάτω και μου λέει “κάν’ το”. Πήρε πρώτα το Mega τηλέφωνο την Καραβάτου, μετά εκείνη πήρε εμένα και μου είπε “εσένα θέλω”. Υπέγραψε η Κατερίνα και μου λέει “δεν έρχεσαι;".

Υπήρχε μια αγάπη με την Κατερίνα πάντα, ενώ δεν συμφωνούμε σε όλα, είναι πολύ διαφορετική από μένα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που είπα ναι αλλά και επειδή θα είναι Σαββατοκύριακο. Τη ζαχάρωνα πάντα τη ζώνη αυτή. Θα κάνουμε ωραία πράγματα. Βγαίνουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στις 2 παρά δέκα. Έχω την αγωνία της δημιουργίας. Με την Καραβάτου είμαστε και οι δύο από πάνω, έχουμε μάθει να δουλεύουμε. Ωραία ομάδα, καινούρια όλα.

Από την ώρα που ήρθα εδώ πριν από 3 εβδομάδες δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολλά πράγματα. Είναι όλα πολύ καινούρια και έπρεπε να πάω και στο γραφείο που και εκεί είναι πολύ καινούρια», είπε χαρακτηριστικά.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής "Τι Λες Τώρα"

Την νέα τους εκπομπή ετοιμάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη, οι οποίες πρόκειται να συνεργαστούν ξανά μετά από χρόνια. Μάλιστα, πριν λίγο κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ τους.

Οι δύο γυναίκες και φίλες θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή Τι λες τώρα. Μαζί τους θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αλλά και ο Βασίλης Βλάχος.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 13:50 και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως απολαυστικό.