Dancing with the stars: Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Δημουλά - Τι ανέφερε ο κριτής του χορευτικού διαγωνισμού;

«Ας αρχίσουν οι χοροί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Dancing with the stars: Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Δημουλά - Τι ανέφερε ο κριτής του χορευτικού διαγωνισμού;

Το Dancing with the stars αναμένεται να επιστρέψει πιο ανανεωμένο από ποτέ μέσα από την συχνότητα του Star. Στον χορευτικό διαγωνισμό θα συμμετέχουν 16 διάσημοι με τους χορογράφους ενώ η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 4 νέα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του STAR για τα νέα πρόσωπα της επιτροπής, ο νεαρός Έλληνας χορευτής με τις διεθνείς διακρίσεις έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως κριτής του show. Ο Στέφανος Δημουλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ok. Είναι επίσημο... Κριτής στο Dancing With The Stars! (Επίσης, μου επιτρέπεται να αναφέρω ότι είμαι ο δεύτερος νεότερος κριτής στην ιστορία του show παγκοσμίως μετά την @juleshough ;)

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτά τα νέα με όλους! Τόσο ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία. Ευγνώμων για τους ανθρώπους που με στηρίζουν, για τους επαγγελματίες του χώρου και το @starchanneltv που μου πρόσφεραν αυτή τη δουλειά, για τους φίλους και την οικογένειά μου στο Λονδίνο και την Ελλάδα που είναι δίπλα μου.

Ήταν δύο δύσκολα και περίεργα χρόνια για όλους και ελπίζω ότι εγώ και η ομάδα του @dwts_gr μαζί με τη @vickykaya_ και τον @lambrosfisfis θα κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο χαρούμενη και με περισσότερες γνώσεις για το Χορό μας. Ας αρχίσουν οι χοροί!»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του κριτή για το Dancing with the stars

DWTS: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που θα βρίσκεται στο backstage

Μπορεί η πρεμιέρα του DWTS να αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην παραγωγή, ωστόσο οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Βίκυ Καγιά ενώ ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί σίγουρα ούτε τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν αλλά ούτε κι η κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που θα βρίσκεται στο Backstage και θα μεταφέρει από εκεί τον παλμό του είναι ο Λάμπρος Φισφής, ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός, που για πρώτη φορά θα βρεθεί με αυτόν τον ρόλο.

DWTS αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που θα βρίσκεται στο backstage