Κορίνα Σουμάχερ: «Είναι ξεκάθαρο ότι μου λείπει κάθε μέρα ο Michael»

«Ό,τι κι αν γίνει, θα βάζω πάντα τα δυνατά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορίνα Σουμάχερ: «Είναι ξεκάθαρο ότι μου λείπει κάθε μέρα ο Michael»

Η σχέση του Μίκαελ Σουμάχερ και της Κορίνας αποτελεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους καθώς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δυο τους είναι ακόμη εκεί σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Ο γάμος τους μετράει σχεδόν 26 χρόνια και από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα αφού η ίδια παραμένει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Κορίνα μέσα από το ντοκιμαντέρ της ζωής του άντρα της "έσπασε" κυριολεκτικά την σιωπή της. Η ίδια παραδέχεται ότι κάθε μέρα ο “Σούμι” της λείπει όλο και πιο πολύ, με τη σύζυγο του να μην έχει φύγει ούτε λεπτό από διπλά του, μετά το ατύχημα στις 28 Δεκεμβρίου του 2013.

Οι δυο τους είχαν την τέλεια σχέση, δυο πανέμορφα παιδιά αλλά και μια ζωή που θα ζήλευαν πολλοί. Μπορεί ο χρόνος του να ήταν περιορισμένος, ωστόσο πάντα έβρισκε ελεύθερη ώρα για να περνάει οικογενειακές στιγμές με τη γυναίκα της ζωής του και τα δυο τους παιδιά.

Η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι μου λείπει κάθε μέρα ο Michael. Και όχι μόνο σε μένα. Στα παιδιά του, επίσης, στην οικογένειά του, στον πατέρα του. Είναι διαφορετικός αλλά είναι ακόμα εδώ. Κατά την άποψή μου μάς κάνει πιο δυνατούς. Μένουμε ενωμένοι, μαζί στο σπίτι.

Ο Michael δέχεται ακόμη θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώθει άνετα. Αλλά επιπλέον για να νιώθει την παρουσία της οικογένειάς του και τον δεσμό που μας ενώνει. Ό,τι κι αν γίνει, θα βάζω πάντα τα δυνατά μου».

Δείτε παρακάτω κοινές φωτογραφίες της Κορίνας με τον Σουμάχερ

Αποκάλυψη για τον Μίκαελ Σουμάχερ - Δεν ήθελε να κάνει σκι εκείνη την ημέρα

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, από τη μέρα που έγινε το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix που δημιουργήθηκε για χάρη του κορυφαίου οδηγού της Formula 1, η Κορίνα Σουμάχερ αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της δεν ήθελε να πάει για σκι τη μοιραία εκείνη μέρα.

Η Κορίνα Σουμάχερ κρατάει την κατάσταση του συζύγου της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και ο ίδιος το έχει θελήσει.

Η αποκάλυψη της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ

«Μου είχε πει: "Το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;"», αποκαλύπτει η σύζυγος του Μίκαελ. Δακρυσμένη η Κορίνα Σουμάχερ λέει για τον σύζυγό της: «Μου λείπει κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ. Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα.

Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακοτυχία, μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα», αναφέροντας επίσης πως «πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 και για το λόγο αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους αγγέλους που τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι ο Μίκαελ».

Η Κορίνα Σουμάχερ ανέφερε πως ο Μίκαελ έλεγε πάντα στα μέλη της οικογένειάς του να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και «τώρα εμείς το κάνουμε γι αυτόν. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε, τώρα τον προστατεύουμε εμείς».