Γιάννης Βαρδής: «Άδειασε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το The Voice - «Χάνει λίγο τον...»

Απίστευτο «καρφί» μία μέρα πριν την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής: «Άδειασε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το The Voice - «Χάνει λίγο τον...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του ΣΚΑΪ να βάλει τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη θέση του κριτή του The Voice.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε πως στη θέση του θα έπρεπε να βρίσκεται ένας άνθρωπος με μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο της μουσικής, όπως είθισται για το εν λόγω show.

Το σχόλιο του Γιάννη Βαρδή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Χάνει λίγο τον χαρακτήρα του το Voice με τον Κωνσταντίνο Αργυρό γιατί, μέχρι τώρα τουλάχιστον, οι άνθρωποι που είναι κριτές είναι αρκετά χρόνια, θεωρώ ότι χρειάζεται αρκετή εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά.

Το αίτημα που έκανε στην παραγωγή του Voice ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο The Voice και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή του show για να αισθανθεί πιο άνετα.

Το αγαπημένο show κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (18/9) και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε σε έναν τέτοιο ρόλο.

«Ζήτησα να μη βλέπω τις κάμερες στο «The Voice». Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου.

Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι διαμάντι. Θέλω να καθοδηγήσω νέα παιδιά σαν κριτής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.