Ο Νίκος Μπάρτζης καταγγέλλει μπροστά στις κάμερες τον Ατζούν Ιλιτζαλί

"Η Ατζούν μίντια με άφησε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μπάρτζης καταγγέλλει μπροστά στις κάμερες τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Το πρωί της Παρασκευής 17/9 στον αέρα του Πρωινού προβλήθηκε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης όντας άκρως αποκαλυπτικός. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή, που περνά μια κρίση αυτή την περίοδο (δείτε εδώ το γιατί) αλλά στην εταιρεία παραγωγής του Survivor, αδειάζοντάς την ουσιαστικά.

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης

"Η Ατζούν Μίντια με άφησε στο έλεος. Δεν με πήραν καν τηλέφωνο για τα γόνατά μου", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor 4.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το ριάλιτι μετά από έναν βαρύ τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Στον αέρα το Survivor 5; - Τι συνέβη με τον ΣΚΑΙ

Όποιο όνομα διαρρέει σας το μεταφέρουμε αμέσως με ρεπορτάζ και λεπτομέρειες! Στον τελικό του περσινού Survivor ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως ακολουθεί και πέμπτος κύκλος και πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει αίτηση για την συμμετοχή του σε αυτό! Άλλωστε ο αντίκτυπος που είχε το ριάλιτι ήταν τέτοιος που μεγάλωσε την ζήτηση!

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως στον ΣΚΑΙ κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το πρότζεκτ και η αιτία είναι το... Big Brother! Γιατί; Τι κοινό έχουν τα δύο ριάλιτι;

Η αλήθεια είναι πως το Survivor 4 έκανε μεγάλη επιτυχία μετά από διάλλειμα ενός έτους! Το ριάλιτι έλειψε στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και το αγκάλιασε σε αντίθεση με το 2 και το 3 που "πάτωσαν" αφού ακολούθησαν σερί σεζόν από την τεράστια επιτυχία του Survivor 1!

Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με το... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr