"Λύγισε" η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη - «Δεν θέλω να πω άλλα γιατί συγκινούμαι»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε στις δουλειές πέραν της υποκριτικής που έκανε στο ξεκίνημα της αλλά και την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα.

Πιο συγκεκριμένα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον χώρο που δραστηριοποιούμαι, που είναι ένας πιο καλλιτεχνικός και δυστυχώς δεν απευθύνεται στον πολύ κόσμο, είναι οι αμοιβές μικρότερες σε σχέση με αυτές των συναδέλφων που κάνουν ένα θέατρο πιο εμπορικό.

Εκείνο που με λυπεί είναι ότι όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες που είναι πιο σοβαροί και αρνούνται να κάνουν συμβιβασμούς, αντί να ανταμείβονται ανάλογα με αυτό που προσφέρουν, δυστυχώς είναι στην άλλη πλευρά».

«Στο ξεκίνημα μου προτίμησα να είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη της πειραματικής σκηνής της τέχνης και, επειδή δεν αμοιβόμασταν τότε καθόλου, για να βγάλω τα προς το ζην έκανα πολλές άλλες δουλειές.

Δούλευα σε κάποιο μπαρ σαν σερβιτόρα, έκανα την babysitter, δούλευα στα γραφεία πώλησης εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη και παρέδιδα μαθήματα μαθηματικών. Ευτυχώς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα δυο χρόνια μόνο» πρόσθεσε, επίσης, η σπουδαία ερμηνεύτρια.