Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση που συμμετείχε ο Λάκης Λαζόπουλος

Τι συμβαίνει;

Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση που συμμετείχε ο Λάκης Λαζόπουλος
News 17.09.2021 13:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία απρόσμενη είδηση κυκλοφόρησε πριν από λίγο, η οποία αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο και την παράσταση στην οποία συμμετείχε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου, «Προδοσία», του Χάρολντ Πίντερ.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση για προσωπικούς λόγους, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Τι συνέβη με τον Λάκη Λαζόπουλο και την παράσταση που συμμετείχε

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση "Προδοσία", του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Λάκης Λαζόπουλος παράσταση

Πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όπως είχε αναφέρει ο ίδιος: «... έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευση». Πριν από το περιστατικό ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχεται πως είχε έντονο στρες.

Έφυγε από Αθήνα ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το θάνατο της γυναίκας του

Λίγο μετά την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής σε γκαλερί στη Νάουσα της Πάρου, ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στην Νίκη Κώτσου, κάνοντας έναν απολογισμό. Μετά το θάνατο της γυναίκας του έχει κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή του.

Όπως για παράδειγμα, η απόφαση του να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στο νησί της Πάρου όπου έχει βρει την ηρεμία και την γαλήνη.

Έχετε κάποια πικρία από την τηλεόραση;

Καμία πικρία δεν τρέφω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα αυτά που ήθελα, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, από εκεί και πέρα στην τηλεόραση εγώ καλούμαι, δεν είναι δική μου για να βγαίνω όποτε θέλω. Από την ώρα που κάποιος που έχει εξουσία απαγορεύει τη δική μου παρουσία στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, παρά να ακολουθήσω την απαγόρευση. Όταν η δημοκρατία μονοδρομείται, τότε υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις τη σήμανση. Τουλάχιστον όσον αφορά στην τηλεόραση.

Έφυγε από Αθήνα ο Λάκης Λαζόπουλος μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του

Με σάτιρα θα επιστρέφατε;

Εγώ με σάτιρα μπορώ να επιστρέψω. Το θέμα είναι αν οι εξουσίες που μαθαίνουν να έχουν υπάκουους δημοσιογράφους επιθυμούν να ακούσουν σάτιρα. Νομίζω πως όχι.

Η Πάρος είναι πλέον το ησυχαστήριό σας;

Ήθελα πάντα να βλέπω θάλασσα. Η Πάρος με έχει μαγέψει. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι μου εκεί. Μου αρέσει ο χειμώνας που είναι κλειστά όλα. Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε

Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Share