Η γη της Ελιάς: Ο νέος έρωτας στην σειρά και η ακατάλληλη σκηνή που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/9

Η αποκαλυπτική σκηνή της σειράς του Mega

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η γη της Ελιάς: Ο νέος έρωτας στην σειρά και η ακατάλληλη σκηνή που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/9

Η σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» από την αρχή φάνηκε πολλά υποσχόμενο καθώς η πλοκή είναι τέρμα ενδιαφέρουσα ενώ όπως είχαν αποκαλύψει οι πρωταγωνιστές της σειράς ακόμη κι οι ίδιοι αναρωτιούνται πόσο γρήγορα αλλάζει το σενάριο.

Στο σημερινό επεισόδιο τα πράγματα προβλέπεται να είναι αρκετά hot καθώς ένας έρωτας που δεν περιμέναμε γεννιέται και πάλι. Έτσι λοιπόν, οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί δεν "φοβούνται" να βγουν στο γυαλί ακόμα και ολόγυμνη.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου λοιπόν πρόκειται να εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο, σε μία ερωτική σκηνή με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Και οι δυο είναι άψογοι στην δουλειά τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δείτε παρακάτω το σημερινό τρέιλερ της σειράς

Ο Γεωργίου βγήκε στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε «καυτό» spoiler για τη Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στη δεύτερη μέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα μεγάλη επιτυχία του, τη Γη της Ελιάς που καθημερινά σαρώνει με τα νούμερα τηλεθέασής της στο Mega.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν κυκλοφορήσει αρκετά spoiler ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον σκηνοθέτη της σειράς να της αποκαλύψει αποκλειστικά ακόμα μία εξέλιξη και εκείνος το έκανε!

Το spoiler που έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς στην Ελένη Μενεγάκη

«Τι θα γίνει όταν μάθουν όλοι για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη;

Βλέπω στο twitter έχουν πάρει είδηση και το νέο ζευγαράκι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος και θα γίνει κοντά στα επόμενα επεισόδια… Η Χάϊδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες…».