The 2night show: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα

«Θα είναι η καλύτερη βραδινή συντροφιά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να επιστρέψει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο πλευρό του καναλιού ΑΝΤ1 αφού θα παρουσιάσει την βραδινή εκπομπή «The 2night show» που έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του καναλιού

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» επιστρέφουν στο late night πρόγραμμα του ANT1, για να «γράψουν» την 6η χρονιά τους με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης, μαζί με την ομάδα του, θα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα της εβδομάδας και θα υποδέχεται στο στούντιο ξεχωριστά πρόσωπα για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα.

Η παρέα, φέτος, μεγαλώνει περισσότερο με μια «μικρή» έκπληξη που θα κάνει απολαυστικές guest star εμφανίσεις. Από την εκπομπή, δεν θα λείπουν και τα σατιρικά βίντεο με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή.

Διάθεση στο κόκκινο, χιούμορ, παιχνίδια, μουσική. Για άλλη μια χρονιά, το «The 2night Show» θα είναι η καλύτερη βραδινή συντροφιά!

The 2Night Show - Συντελεστές
Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά του - «Πήρα χάπια για να αδυνατήσω»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το θέμα τω κιλών του ενώ από την άλλη ξέσπασε κατά όλων όσοι ασχολούνται με τα κιλά του άλλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει βάλει κιλά. Πριν δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι κατά του γάμου, απλά πιστεύω πως είναι πιο σημαντική η καθημερινή αγάπη και η συντροφικότητα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Μέχρι τώρα πίστευα πως τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί, φθείρουν τη σχέση τους, αλλά πια, δεν συμφωνώ. Όταν είσαι καλά με τον άλλον, σου λείπει κάθε στιγμή».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου