Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα»

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»
News 17.09.2021 14:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως κακώς βρίσκεται στη φυλακή.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ξανά πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την είχε πέσει στο παρελθόν, αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγνώμη.

Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars, είπε: «Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το DWTS. Μου είπαν βέβαια για κάποια γκεστ. Αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχω μπροστά μου, θα πάω. Εγώ δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή. Αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει. Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ».

«Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς από την πρώτη στιγμή έχει ασχοληθεί με το κίνημα #metoo.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι έχει κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο. Δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα αυτό άλλαξε. Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα οπότε έπρεπε να δουλέψω. Ότι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν την γνωρίσω και τα γνώριζα.

Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλαιότερα σε δικό του θίασο οπότε είχα μια γνωριμία. Από εκεί και ύστερα γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο.

Να μην δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στη δουλειά, να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν ένα πράγμα το οποίο κανείς δεν γνώριζε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς όλα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί βέβαια μια προσωπική μας κουβέντα. Δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν μεταξύ μας για τη σχέση που έχουμε για την δουλειά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγικές ώρες για την Μαρία Ιωαννίδου μετά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη εχθές

«Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Έβλεπα τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους»

Share