Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα»

Η δήλωση "καρφί" για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα»
News 17.09.2021 14:22
Από Ίρις Βίλα

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε τις ίδιες αδυναμίες εγώ και αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται γι’ αυτά τα οποία κατηγορούνται. Θεωρώ ότι καλό είναι να προσέχουμε το τι λέμε -όχι μόνο για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που είναι μια υπέροχη ηθοποιός.

Γενικά να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε έξω γιατί είναι πολύς κόσμος… υπάρχουν πολλά παιδιά, πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί όλο αυτό. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι ίδια αδυναμία η δική μου και κάποιου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Ιωάννη Αθανασόπουλου

«Έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει»

Καλεσμένος στη εκπομπή Φωλιά των Κου Κου ήταν ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη Σεβαστού - τον οποίο υποδύθηκε ο Γιώργος Γάλλος - στις Άγριες Μέλισσες.

«Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετό φάντασμα είδατε φέτος, δεν έχει άλλο. Πάμε γι’ άλλα. Όλα ξεκινούν από τους σεναριογράφους, αλλά νομίζω ότι κι εγώ κάτι έκανα καλά. Εκείνη τη μέρα, πραγματικά σου μιλάω, έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει, είναι σπουδαίος ηθοποιός.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στην καρδιά μου και τον αγαπώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που η χώρα μας γνώρισε αυτόν τον ηθοποιό. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η σκηνή, η συγκίνηση ήταν διπλή για μένα γιατί ήταν και η τελευταία σκηνή του Γιάννου και γυρίστηκε μόνο μια φορά. Την Πέμπτη που είδαμε το επεισόδιο με τη μητέρα μου, κλαίγαμε σε όλη τη διάρκεια», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο ηθοποιός επίσης είπε για το ρόλο του: «Φέτος ειδικά, που εμφανιζόμουν ως φάντασμα, με έβριζαν όλοι, μου έλεγαν… άσε μας να κοιμηθούμε. Τα παιδάκια, που πέρυσι με λάτρευαν, φέτος φοβόντουσαν και είχαν μια απόσταση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θλίψη για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο από τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί το αντίο του «Γιάννου» λίγο μετά το καθηλωτικό φινάλε της σειράς

Share