Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μάρτζυ Λαζάρου: Τρικούβερτο πάρτι στις ετοιμασίες του γάμου της - Τραγούδησε η Χαρά Βέρρα

Χαμός στο σπίτι της!

Μάρτζυ Λαζάρου: Τρικούβερτο πάρτι στις ετοιμασίες του γάμου της - Τραγούδησε η Χαρά Βέρρα
News 17.09.2021 15:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της πρόκειται να βιώσει σήμερα (17/9) η στενή συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it, Μάρτζυ Λαζάρου μιας και θα ντυθεί νυφούλα για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι της για να καταγράψει τις ετοιμασίες του γάμου και εκεί εμφανίστηκε και η Χαρά Βέρρα για να τραγουδήσει στη νύφη το «Σήμερα γάμος γίνεται».

Οι ετοιμασίες της Μάρτζυ Λαζάρου για τον γάμο της

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον γάμο της Μάρτζυ Λαζάρου

«Συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη για έναν γάμο, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι… Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου.

Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε.

Είναι αυτό το πλήρωμα του χρόνου που έρχονται στιγμές και συγκυρίες και σε οδηγούν στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε να είναι κοντά μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και άλλους ανθρώπους, που δεν συνεργαζόμαστε γιατί δεν γίνεται, δεν τους εκτιμάμε ή έχουμε κάποια πικρία ή οτιδήποτε. Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Κατσούλης: Οι λόγοι που δεν έγινε ποτέ η συνεργασία με την Μαλέσκου - "Είδαμε ότι δεν έχουμε..."

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Share