Παντρεύεται συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου από το Love it

Η έκπληξη που της έκαναν στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύεται συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου από το Love it

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για μία αγαπημένη συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία τις επόμενες μέρες πρόκειται να ντυθεί νυφούλα. Έτσι, οι συνεργάτες της στο Love it αποφάσισαν να της κάνουν μία πολύ όμορφη έκπληξη.

Την ώρα που ακούγονται πολλά για την προσωπική ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου, όλη η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε ένα μικρό πάρτι για την μέλλουσα νύφη.

Αυτή είναι η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου που παντρεύεται

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Θυμίζουμε πως η Μάρτζυ Λαζάρου είναι η μοναδική συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία έμεινε στην ομάδα από την περασμένη σεζόν.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μια επιθυμία της θέλησε να εκφράσει δημόσια το πρωί της Τρίτης (14/9) η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της. Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικές δηλώσεις από την πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Ειδικότερα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επιθυμεί να κάνει πολλά και ξεχωριστά πράγματα αυτή τη σεζόν με τους συνεργάτες της ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα στα αλήθεια ποια πραγματικά είναι.

«Τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω όμως να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε. Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια.

Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε “τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι αυτήν”. Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει. Θέλω φέτος γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω φέτος».