Τσιμιτσέλης σε Μενεγάκη: «Πού ήσουν που περνούσα από το στούντιο και έκλαιγα;»

Επική η αντίδραση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσιμιτσέλης σε Μενεγάκη: «Πού ήσουν που περνούσα από το στούντιο και έκλαιγα;»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει στο Mega, το Fishy, ενώ καλωσόρισε την παρουσιάστρια πίσω στην ελληνική τηλεόραση.

«Πού πήγες ένα χρόνο εσύ Ελένη; Πού ήσουν που περνούσα από το στούντιο και έκλαιγα;», της είπε χαρακτηριστικά και η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Ατιμούλη».

Η συνάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Ελένη Μενεγάκη

Μεγάλη αγωνία της Ελένης Μενεγάκη για τη Μαρίνα Παντζοπούλου - «Μετά από όλα αυτά που ζήσαμε...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη για την μεγάλη αγωνία που αισθάνθηκε από τη στιγμή η κόρη της, επέστρεψε στο σχολείο και συγκεκριμένα ξεκίνησε την Πρώτη Δημοτικού.

Η παρουσιάστρια, λίγο αφού έκανε μία εξαιρετικά άβολη ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η μικρή Μαρίνα με την τηλεκπαίδευση.

«Είχα πολλή μεγάλη αγωνία όχι για τα μεγάλα μου παιδιά, αλλά για την πιο μικρή πώς θα αντιδράσει, πάνω που είχε ξεκινήσει στα πρώτα της βήματα στο νηπιαγωγείο, κουμπιούτερ μετά όλα αυτά που ζήσαμε, πώς θα είναι φέτος που θα ξεκινήσει κανονικά σχολείο και αν θα της αρέσει αυτή η αλλαγή…»!

Και τόνισε η Ελένη Μενεγάκη: «Τα πολύ μικρά δεν ήταν εξοικειωμένα με την την τηλεκπαίδευση αυτή την εμπειρία έχω εγώ, δεν θέλω καθόλου, δεν τολμούσαμε να φύγουμε από το δωμάτιο και το έκλεινε στην πορεία το βρήκε. Αυτή η πορεία μας πήρε δυο με τρεις μήνες… δεν ήταν εύκολο».

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου