Κάτια Δανδουλάκη για Κωνσταντινίδου: «Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει»

Το σχόλιο της για τις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιό σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Δανδουλάκη για Κωνσταντινίδου: «Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν τεράστιο ντόρο.

Η δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.

Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό. Αποφεύγω να μιλάω, γιατί οι πράξεις μιλάνε».

Εξωφρενών και η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντινίδου

Εξωφρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της σημερινής (14/9) εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του αποσπάσματος στο οποίο η γνωστή ηθοποιός αποφεύγει να μιλήσει η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πραγματικά, επειδή έβλεπα την εκπομπή της Σίσσυς το Σαββακύριακο. Πολλές φορές όταν έχεις έναν καλεσμένο και λέει πράγματα με τα οποία διαφωνείς κάθετα, διαχωρίζεις τη θέση σου όπως έκανε η ομάδα, αλλά δεν μπορείς να τον διώξεις.

Επειδή έχω ακούσει διάφορα για την υπόθεση Λιγνάδη και την υπόθεση Φιλιππίδη… Για μένα υπάρχει το ταλέντο. Όσο ταλαντούχος κι αν είναι ένας άνθρωπος, όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες και κατηγορούνται για τέτοιου είδους αδικήματα, εγώ ξεχνάω το ταλέντο, δεν με αφορά καθόλου και αυτός ο άνθρωπος είναι delete. Εκεί δεν σκέφτομαι ούτε το ταλέντο ούτε τό πόσο καλός σκηνοθέτης είναι! Έγινε κάτι τέτοιο, τόσο σοβαρό; Delete… Delete… Γιατί πάντα βάζω τη θέση μου στη θέση της κοπέλας που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο ή στη θέση της μητέρας που ο γιος ή η κόρη της παρενοχλήθηκε. Και τελειώνει εδώ. Αυτή είναι η άποψη μου.

Σεβαστή η συγκεκριμένη άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όσο κι αν την εκτιμώ σαν ηθοποιό, δεν είναι! Δεν μπορεί να λέω ότι ήταν άψογος και λάτρευε τις γυναίκες και να έχουν βγει πόσες γυναίκες, να υποφέρουν και αυτή τη στιγμή να κατηγορείται για ποινικό αδίκημα. Τι λέμε τώρα. Ήταν τεράστιο ατόπημα από την πλευρά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Αν αυτά πιστεύει, δεν την γνωρίζω προσωπικά… Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά! Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει προφυλακτιστεί; Άρα έχει παρθεί αυτή τη στιγμή μια απόφαση συγκεκριμένη. Ο κ. Λιγνάδης δεν είναι στη φυλακή; Τι συζητάμε τώρα… Να βγαίνουμε και να λέμε πόσο ταλαντούχοι ήταν; Όχι, δεν το λέμε! Για μένα το ταλέντο δεν χωράει σε κάτι τέτοιο. Προτιμώ έναν λιγότερο ταλαντούχο που να είναι ηθικός και κύριος! Γνώμη μου».