Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της

Ασύλληπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της

Ένα ασύλληπτο ατύχημα είχε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της σημερινής (17/9) της εκπομπής. Ούτε η ίδια δεν πίστευε αυτό που έπαθε!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρισκόταν στην κουζίνα το πλατό μαζί με τον σεφ Νίκο Σακελλαρίου, ο οποίος έφτιαχνε κοτόπουλο κατσιατόρε με χυλοπίτες. Η ίδια, αφού τον βοήθησε, πήγε να φύγει από τον κουζίνα ώστε να επιστρέψει στον καναπέ με τους συνεργάτες της, ωστόσο δεν τα κατάφερε άμεσα.

Και αυτό γιατί το τακούνι της κόλλησε ανάμεσα στα δύο πλακάκια και δεν μπορούσε να βγει, με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπούν στα γέλια. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα σχολίασε: «Ποιος θα έρθει να με βγάλει από εδώ που το παπούτσι πιάστηκε ανάμεσα στα δύο πλακάκια και δεν βγαίνει με τίποτα… Και το έλεγα ότι εγώ μία μέρα θα κολλήσω και δεν θα ξαναβγώ…»!

Εκείνη τη στιγμή ο σεφξεκόλλησε το τακούνι της και η παρουσιάστρια κατάφερε και πήγε στον καναπέ, με την ίδια λίγο αργότερα να κάνει μια αμήχανη ερώτηση στον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της

Σούσουρο με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Τα χιλιάρικα που... χάθηκαν

Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/9! Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε ντυμένη στα κόκκινα και συγκινημένη καλησπέρισε το κοινό μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε μια πολύ δυνατή συμφωνία με το Mega, προφανώς, για να δεχθεί να πάει εκεί αφού πολλά ήταν τα κανάλια που την ζητούσαν μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. Ξέρει τι κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Ελένη μπορεί να μην έφερνε νούμερα τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Κάντζας αλλά ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα στα εμπορικά του σταθμού! Τι εννοούμε με αυτό;

Μεγάλες εταιρείες διαφόρων ειδών έκαναν "κρα" για να τους διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη και για να συμβεί αυτό πλήρωναν αδρά είτε έκανε 5% σε νούμερα είτε έκανε 30! Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά στο Mega γι' αυτό κι έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να την κερδίσουν...

Ελένη Μενεγάκη mega

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, όσο έλειπε η βασίλισσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες οι εταιρείες θέλοντας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους απευθύνονταν στις... εναπομείναντες παρουσιάστριες (βλέπε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλπ).

Τώρα, όμως, που η Ελένη γύρισε τους... ξαναμάζεψε όλους με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί να σημειώσουν χασούρα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο το Mega δαπάνησε τόσα πολλά λεφτά το πλατό της Ελένης! Ξέρει ότι θα τα πάρει πίσω διπλά και τριπλά...

Αλίμονο στους άλλους σταθμούς!