Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου - «Ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές...»

Οι δυσκολίες που βιώνει μετά την διάγνωση της μητέρας της με λευχαιμία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου - «Ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό η Σίσσυ Χρηστίδου, αποσπάσματα από την οποία έπαιξε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην νέα της αρχή στο Mega όσο και στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά τη διάγνωση της μητέρας της με λευχαιμία.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

«Δεν σου κρύβω ότι υπήρχε σκέψη αν ο κόσμος μας ακολουθήσει στη νέα μας στέγη. Χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου αλλά οι πρωινές εκπομπές όπως και όλα τα μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Εκτός από χαρά μάς θύμισε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο που μας δίνει την αγάπη του. Το Mega συνεχίζει να έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρχει εκεί τα πιο αθώα μου.

Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά».

 Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου

Η αποστομωτική απάντηση της Χρηστίδου στην επίθεση που δέχτηκε

Χαμός έχει επικρατήσει όταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει και την Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς στα social media γράφτηκε πως δεν πήρε θέση.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να πάρει δημόσια θέση μετά από μήνυμα που έλαβε στο Twitter, το οποίο έλεγε: «Λυπάμαι ειλικρινά που στα κρίσιμα σημεία ΔΕΝ απάντησες, που δεν μπόρεσες να αρθρώσεις 1 σωστό λόγο απέναντι σε όσα έλεγε η #κωνσταντινιδου, η οποία έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τις αδυναμίες και τις ντροπές μας με τους βιασμούς του #Φιλιππιδης. Πόσο λίγη ήσουν».

«Λυπάμαι που περίμενες απαντήσεις, από τη θέση αυτή κάνω ερωτήσεις. Όσον αφορά την θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Αν περίμενες να βρίσω την καλεσμένη μου δεν θα το έκανα ποτέ. Διαχωρίστηκα, προσπάθησα να εξηγήσω και τοποθετήθηκα. Αφού ήταν λίγο, αν την συναντήσεις μπορείς να κάνεις το «πολύ»», ήταν η απάντηση της.

Η αποστομωτική απάντηση της Χρηστίδου στην επίθεση που δέχτηκε