Παντρεύτηκαν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου

Φαντασμαγορικό το νυφικό της δημοσιογράφου - Έλαμπαν και οι δύο από ευτυχία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκαν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου, με την Χαρά Βέρρα να έχει πάει νωρίτερα στο σπίτι της και να οργανώνει τρικούβερτο πάρτι!

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 3μιση χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και μια κορούλα, τη Λυδία-Δήμητρα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν στο γάμο τους και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η Μάρτζη επέλεξε ένα φανταστικό νυφικό, συνδυάζοντας το με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ο στολισμός και η διακόσμηση ήταν εξίσου εντυπωσιακοί και το ζευγάρι έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία. Στο πλευρό τους ήταν φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους φυσικά και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Μάρτζυ Λαζάρου και του Τάσου Παπαπέτρου

Παντρεύτηκαν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου φωτογραφίες 2

Παντρεύτηκαν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου φωτογραφίες γάμος

Παντρεύτηκαν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου φωτογραφίες

Παντρεύτηκαν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον γάμο της Μάρτζυ Λαζάρου

«Συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη για έναν γάμο, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι… Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου.

Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε.

Είναι αυτό το πλήρωμα του χρόνου που έρχονται στιγμές και συγκυρίες και σε οδηγούν στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε να είναι κοντά μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και άλλους ανθρώπους, που δεν συνεργαζόμαστε γιατί δεν γίνεται, δεν τους εκτιμάμε ή έχουμε κάποια πικρία ή οτιδήποτε. Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά», είπε χαρακτηριστικά.