Σπάνια ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Το συγκινητικό βίντεο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνια ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Βίσση, στην οποία μάλιστα εμφανιζόταν και ο Νίκος Καρβέλας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο μιας και οι δυο τους παρά τη μακροχρόνια φιλία τους, δεν κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, η Άννα Βίσση κάνει πρόβα με τον 9χρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη και παίζουν στο πιάνο που έπαιζε τη δεκαετία του '70 ο Νίκος Καρβέλας. Την ίδια στιγμή ο συνθέτης τους παρακολουθεί μέσω facetime.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

«Mιά μέρα που θα θυμάμαι για πάντα …

Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου ), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime !

Από τα πιό ωραία,συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου.
«Θα γίνω δρόμος να περάσεις» από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

«Έζησα τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα με όλο τον πόνο»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, στην οποία αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα καθώς και στον χωρισμό τους που της στοίχισε.

Μπορεί οι δυο τους να παραμένουν φίλοι μέχρι και σήμερα και να πραγματοποιούν πολλές κοινές εξόδους, ωστόσο όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο χωρισμός τους την είχε πονέσει πολύ.

«Ο πρώτος μου σταθμός ήταν ο Κουγιουμτζής και ο Γιάννης Σπάνος με τον οποίο δεν συνεργάστηκα τελικά. Ήταν να πω την «Αριστοτέλους» αλλά το είπε υπέροχα η Χαρούλα. Το έκανα πρόβα αλλά μου είπαν από την εταιρεία δεν είναι ακόμα η σειρά σου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Βίσση θυμάται ότι ενθουσιάστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Καρβέλα και εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. «Από τότε για μένα είναι το 99,99 % μου» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ δίσκο χωρίς να έχει τραγούδια του Καρβέλα απάντησε: «Γιατί;».

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη φωνή της αποκάλυψε η ίδια και ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας» με στίχους προφητικούς καθώς στην πορεία αναγκάστηκαν για λίγο να κρύψουν την αγάπη τους.

«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η ίδια.

«Ήμασταν μωρά τότε και θέλαμε να παντρευτούμε, δεν το κάναμε επειδή ήμουν έγκυος. Τώρα έχουμε άλλα απόψεις για το γάμο αλλά τις έχουμε επειδή είμαστε 60 και. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα».