Εξελίξεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν καθόλου εύκολο για τη Ζέτα Μακρυπούλια μιας και η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έφτασε στο τέλος της. Η παρουσιάστρια έκανε τις διακοπές της και έχει επιστρέψει δυναμικά στο πόστο της στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο ΑΝΤ1 και η Ζέτα Μακρυπούλια, είχαν μια κουβέντα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία προς το παρόν έχει πάρει αρκετά αρνητική τροπή.

Τι συμβαίνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Τι έχει συμβεί, όμως; Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Μακρυπούλια για το ρόλο της κριτή, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο, με την παρουσιάστρια να είναι απολύτως θετική στο πρότζεκτ. Όταν, όμως, η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χάσμα.

Όπως είναι λογικό, η κακή διαχείριση μιας τέτοιας υπόθεσης μπορεί να φέρει «τριγμούς» στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που ουδείς επιθυμεί. Σύντομα, όμως, θα συζητήσουν ξανά, ώστε τουλάχιστον να λυθεί το θέμα δίχως κάποια παρεξήγηση, είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Η απόσταση, όμως, είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πλησίασε ξανά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μόλις ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και όμως, πριν από λίγες ημέρες, οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν ξανά μαζί.

Αφορμή στάθηκε η συναυλία του τραγουδιστή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao, στην Τεχνόπολη Αθηνών. Η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τη μουσική τους συνύπαρξη αλλά στη συνέχεια επισκέφθηκε στο καμαρίνι τον άνθρωπο που ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Ζέτα παρακολούθησε τη συναυλία με τους καλούς της φίλους. Φτάνοντας μάλιστα στην Τεχνόπολη την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της, Κωνσταντίνος Δέδες, με τον οποίο διατηρεί επίσης φιλική σχέση.

Πριν βγει ο Μιχάλης στη σκηνή πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες εδώ ήταν αρκετά ευδιάθετη.