Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Κατέρρευσα όταν τηλεφώνησαν από τη ΓΑΔΑ» - Συγκλονίζει η μητέρα της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων»

«Κατέρρευσα όταν τηλεφώνησαν από τη ΓΑΔΑ» - Συγκλονίζει η μητέρα της πρώην παίκτριας του Power of Love
News 18.09.2021 14:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκαναν οι γονείς της πρώην παίκτριας του Power of Love που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Όπως εξήγησε τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του μοντέλου, δεν είχε πέσε στην αντίληψή τους καμία παράνομη δραστηριότητα από την κόρη τους, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουν πεπεισμένοι πως θα αθωωθεί και θα ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της.

Οι δηλώσεις των γονιών της παίκτριας του Power of Love

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα.

Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο.

Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.

"Είμαι αθώα. Δεν είχα απολύτως καμία γνώση!"

Την σιωπή τους έσπασαν μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφος της που έχουν συληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Το 29χρονο μοντέλο μιλώντας στο Live News, επιμένει στην αθωότητα της, όπως και η μητέρα της, ενώ δηλώνει θύμα του άντρα που ερωτεύτηκε ενώ ο 32χρονος σύντροφος της παραδέχεται το λάθος του.

«Είμαι αθώα. Δεν είχα απολύτως καμία γνώση για το τι έκανε ο σύντροφός μου. Με τύφλωσε ο έρωτας και εμπιστεύτηκα τον σύντροφό μου που ετοιμαζόμουν να παντρευτώ».

Ο 32χρονος σύντροφος της αναφέρει από την άλλη: «Αποπειράθηκα να μεταφέρω ναρκωτικά που δεν μου ανήκαν. Έκανα λάθος που δέχτηκα να το κάνω, αλλά επιμένω ότι δεν έχω την κυριότητά τους. Εργάζομαι από 13 ετών και διαμένω σε ένα φτωχικό διαμέρισμα 50 τετραγωνικών… Έχω μετανιώσει. Δηλώνω ότι η συγκατηγορούμενή μου δεν είχε καμία εμπλοκή και προσδοκώ στο δικαστήριο να μου επιβληθεί μια ποινή αντίστοιχη με τον ρόλο μου που ήταν δευτερεύων και περιφερειακός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οργισμένη η μητέρα της πρώην παίκτριας του Power of Love - "Είναι αθώα η κόρη μου και θα παλέψω με νύχια και με δόντια"

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με την πρώην παίκτρια του Power of Love

Share