Επίθεση με βιτριόλι: Εξωφρενών η Ναταλία Γερμανού με την κατηγορούμενη - "Είσαι και δειλή και δράστις"

"Η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη, ενώ το άλλο το κορίτσι θα είναι ένα τέρας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Εξωφρενών η Ναταλία Γερμανού με την κατηγορούμενη -

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τις εξελίξεις που τρέχουν αναφορικά με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν μάλιστα εξοργιστεί με την όλη τροπή είναι η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της σημερινής (18/9) της εκπομπής, αναφέρθηκε στην υπόθεση αυτή και δεν δίστασε να σχολίασει τα όλα όσα έχουν συμβεί, με την ίδια να ξεσπά για την κατηγορούμενη και την απουσία της από τη δίκη.

Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση με το βιτριόλι

«Είδαμε συγκλονιστικές εικόνες στο δικαστήριο. Σοκαρίστηκα δυσάρεστα που δεν παρευρέθηκε η κατηγορούμενη. Μου έδειξε το πρόσωπο μιας κοπέλας, η οποία όχι απλά…. είμαστε και στην τηλεόραση και πρέπει να προσέχω τι λέω… όχι απλά κάνεις το κακό, είσαι και δειλή και δράστις, είσαι τόση τελικά, είσαι τόση.

Κανενός το μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έχει μέσα του τόση κακία. Γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν θα το αποδώσουμε ούτε στην τρέλα, ούτε στην εμμονή ή τη μανία της στιγμής. Είναι μια γνήσια βαθιά κακία που ωθεί έναν άνθρωπο να ρίξει το βιτριόλι πάνω στο πρόσωπο και το σώμα ενός άλλου, επειδή υποψιαζόταν ότι μπορεί να φλερτάρει με το κατα φαντασίαν αντικείμενο του πόθου του.

Η Ιωάννα είναι παράδειγμα γενανιότητας, ομορφιάς εσωτερικής και εξωτερικής. Η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη, ενώ το άλλο το κορίτσι, που δεν έχει σημάδια, θα είναι ένα τέρας. Αυτή είναι η τραγική ειρωνία».

Αρνείται την εμπλοκή του με την υπόθεση ο 40χρονος

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε ο δικηγόρος του 40χρονου που φέρεται πως αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην 36χρονη και την Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Ο 40χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή με την συγκεκριμένη υπόθεση και έτσι μέσω του δικηγόρου του εξήγησε πως είναι άλλος ο άνδρας για τον οποίο έγινε το έγκλημα.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.