Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανρέα Μικρούτσικου

Υπεβλήθη σε σοβαρή επέμβαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανρέα Μικρούτσικου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9), η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή τους, θέλησε να στείλουν τα περαστικά τους στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος όπως αποκάλυψαν υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο.

Ο παρουσιαστής διακομίσθηκε πριν λίγο καιρό στο νοσοκομείο και πριν λίγες ώρες επικοινώνησε με τους δύο φίλους του προκειμένου να τους ενημερώσει για τα νεότερα της υγείας του.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Είμαι πολύ χαρούμενη να στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, την Έλενα Μαστραγγελή που μας βλέπουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Υπεβλήθη χθες σε μία σοβαρή εγχείρηση αλλά όλα πήγαν καλά. Καλύτερα από ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι και σύντομα θα είναι μάχιμος και πολύ καλά. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί θα έρθει εδώ να μιλήσει για τα πάντα όπως μόνο εκείνος ξέρει», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής μέσα σε όλα ανέφερε πως όταν με το καλό πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει αμέσως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος.

Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω. Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι. Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο Big Brother γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο».