"Κόλαφος" η Γραμμέλη για την Σπυροπούλου - "Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει για αυτήν"

Έδωσε την απάντησή της μετά τις σπόντες της Κωνσταντίνας περί.. "στολίσματος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά τις σπόντες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο χθεσινό (18/9) live του Big Brother, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, μέσα από το Όλα Γκουντ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η τηλεκριτικός την έχει στολίσει αρκετές φορές, μια δήλωση που θέλησε να σταθεί και να τοποθετηθεί η τηλεκριτικός, αναφέροντας πως αυτά τα χρόνια κάνει απλώς τη δουλειά της, ωστόσο δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει γράψει για την Κωνσταντίνα.

Το καρφί της Αφροδίτης Γραμμέλη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Ήμουν τηλεκριτικός, δεν είμαι πια δεδομένου ότι πλέον συνεργάζομαι και με σταθμούς και εκπομπές. Δεν είναι δυνατό να κάνω κριτική όπως έκανα σε εφημερίδες αρκετά χρόνια. Αυτό αποφάσισα να κάνω και δεν έχω να απολογηθώ και πουθενά γιατί σε λίγο θα κληθώ να απολογηθώ σε διάφορα δικαστήρια. Κάποιες κριτικές που έχω κάνει, έχω πει ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται, και θεωρώ ότι αν ξανάκανα το σχόλιο μου θα είχε διαφορετική προσέγγιση.

Υπάρχουν κάποιες κριτικές που δεν τις αλλάζω. Και θεωρώ ότι όπως έκρινα τότε κάποιους παρουσιαστές και παρουσιάστριες έχω την ίδια άποψη και σήμερα. Εχθές είχαμε καλεσμένη την κυρία Σπυροπούλου και τη σέβομαι. Δεν είμαι φίλη με την κυρία Σπυροπούλου. Έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στην κυρία Σπυροπούλου και έχω σχολιάσει και διάφορα κατά καιρούς που έχω υπάρξει. Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει και αυτά που έχω γράψει και αν η κυρία Σπυροπούλου θεωρεί ότι τη “στόλισα”… Που εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα αυτό ποτέ γιατί δεν είχα αυτή την πρόθεση».

Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη ξεκαθάρισε και την κόντρα που είχε με τον Δημήτρη Σταρόβα

Στον αέρα του Όλα Γκουντ θέλησαν να ξεκαθαρίσουν μια παλιά τους παρεξήγηση ο Δημήτρης Σταρόβας και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αφορμή για αυτό στάθηκε η φράση «κακομοίρα» του ηθοποιού προς την τηλεκριτικό, πριν χρόνια, την οποία όμως ξαναθυμήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) η ίδια.

«Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχει γραφτεί κάτι αρνητικό για μένα» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απαντά: «Και εμένα γιατί με είχες πει κακομοίρα;».

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε: «Είχατε τσακωθεί;» με την ίδια να λέει: «Ναι, είχαμε τσακωθεί χωρίς να έχουμε συναντηθεί. Τσακωνόμασταν με τον αέρα».

«Δεν είχα πει κάτι κακό» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Είχα πει “μία κακομοίρα είπε κάτι για μένα και την έχω γραμμέλη στα παλιά μου τα παπούτσια». «Ακούτε τι έχω περάσει, και μου λέτε εμένα για bullying» απάντησε στο τέλος η Αφροδίτη.