Big Brother 2: Απαστράπτουσα και... αργοπορημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο 4ο live

Έφτασε ένα μισάωρο μετά την έναρξη - Οι μπηχτές στην Αφροδίτη Γραμμέλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Απαστράπτουσα και... αργοπορημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο 4ο live

Το 4ο live του Big Brother ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Καλεσμένη αυτή την φορά ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που πλέον την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το Κάτι Ξαναψήνεται, επέλεξε ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα, το οποίο την κολάκευε σε τεράστιο βαθμό.

Μάλιστα, η ίδια έφτασε αρκετά καθυστερημένη, ωστόσο όπως εξήγησε η ίδια, ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής της και γι΄αυτό τον λόγο καθυστέρησε.

Η Κωνσταντίνα, απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι» με την δημοσιογράφο να απαντά: «Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει».

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Big Brother 2

Η αποκάλυψη για τον Σταθοκωστόπουλο - «Θέλω να κάνω οικογένεια»

Καλεσμένη στο Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το Κάτι Ξαναψήνεται που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Νιώθω πάρα πού ωραία να δει ο κόσμος τι έχει γίνει. Είναι κομμένο και ραμμένο για μένα. Είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου να διακωμωδώ καταστάσεις. Μαγειρεύω για να ζήσω.

Ο Βασίλης χαίρεται με την επαγγελματική μου εξέλιξη. Του μίλαγα τόσο πολύ που μου είπε να πάρω μία εκπομπή για να ηρεμήσει. Μέχρι και ραδιόφωνο που είπε να πάω. Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου».