Θανάσης Πάτρας: «Ρωτήστε τον Γρηγόρη τι έχει συμβεί μεταξύ μας»

Απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αναφορικά με την κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανάσης Πάτρας: «Ρωτήστε τον Γρηγόρη τι έχει συμβεί μεταξύ μας»

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Θανάσης Πάτρας. Ο ίδιιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής που πλέον τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA, προσπάθησε να αποφύγει το εν λόγω θέμα και έτσι επέλεξε να απαντήσει με χιούμορ.

Η απάντηση του Θανάση Πάτρα για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην ερώτηση για το αν θα προδώσει τι έχει συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη είπε: «Όχι! Όλα καλά! Δόξα τον Θεό. Καλή επιτυχία, φιλιά πολλά… Ρωτήστε τον Γρηγόρη.

Με την πρωινή εκπομπή θα… φτιάξουμε φυσική κατάσταση πάλι! Θα ξυπνάμε νωρίς και θα φτιάξουμε επιδερμίδα».

Όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας για την Φάρμα του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, βρέθηκε ο Θανάσης Πάτρας λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Φάρμας, όπου αναδείχθηκε μεγάλος νικητής έπειτα από σκληρές δοκιμασίες στον αχυρώνα, ο Κώστας Γκρέκας.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έλειπε από την τηλεόραση, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ειδικά τις πρώτες ημέρες που μπήκε στο ριάλιτι.,

«Πήρα την κρυάδα την πρώτη εβδομάδα μέσα στην Φάρμα, αλλά όλα είναι θέμα προσαρμογής. Ήμουν υποψήφιος, υπηρέτης και έπρεπε να προσαρμοστώ και να τα ξεπεράσω αυτά. Δεν περίμενα ότι θα ζήσω τόσο έντονα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν είχα μείνει ποτέ μακριά από το παιδί, ούτε από την γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2004 και δεν θυμάμαι να έχει λείψει κανείς παραπάνω από 1 εβδομάδα. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο όλο αυτό.

Οι πρώτες 5 ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί είναι ένα σπίτι γεμάτο κάμερες και αυτό δεν το έχεις ξανά ζήσει. Θυμάμαι τον Γκρέκα, του έλεγα έλα εδώ ρε και είχε έναν τρόμο στο βλέμμα, αλλά είναι χαμηλών τόνων εξαιρετικό παιδί και άξιος νικητής, αλλά ήταν πάρα πολύ τρομαγμένος στο βλέμμα», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Καθόλου για το έπαθλο δεν πήγα. Πήγα και για την τηλεοπτική παρουσία, θεώρησα ότι είναι μία καλή πρόταση για ένα τηλεοπτικό restart, σε ξαναβάζει στα πράγματα, γιατί είναι mega project και δεν φέρεις και την ευθύνη».