Ο Κώστας Τσουρός έπεσε πάνω στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται - "Δεν σας περίμενα"

"Είναι νωρίς να πούμε πώς θα πάει η χρονιά. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κώστας Τσουρός έπεσε πάνω στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται -

Η κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» έπεσε πάνω στην ομάδα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και συγκεκριμένα στον Κώστα Τσουρό. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο νέο του αυτό βήμα, στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Δεν σας περίμενα. Είναι αρχή ακόμα. Είναι νωρίς να πούμε πώς θα πάει η χρονιά. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Ποιος δεν παρακολουθεί τα νούμερα. Δεν έχω πολύ άγχος γιατί τα μαθαίνουμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οπότε έχω την προσοχή μου σε αυτή» ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν και οι δηλώσεις του Θανάση Πάτρα.

Οι ευχές του Κώστα Τσουρού και η on air απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της έκανε πρεμιέρα 11/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μπορεί ο Κώστας Τσουρός να αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν ίδιες.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ευχηθεί και να δείξει την δική του στήριξη σε όλη την ομάδα, ενόψει της πρεμιέρας. Ο Κώστας Τσουρός με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας αγαπώ! Καλή αρχή».

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε on air στον πρώην συνεργάτη της και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο του ξεκίνημα. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλό μεσημέρι στον Κώστα Τσουρό, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Γεια σου Κώστα, ξέρω ότι μας βλέπεις. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Η αγάπη όλων μας είναι δεδομένη και το ξέρεις, όπως και η δική σου προς εμάς και το ξέρουμε κι εμείς».

Ανάρτηση Κώστα Τσουρού