Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Κορακάκη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Κορακάκη

Πολύ ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για την Άννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής -που συμμετείχε και στους φετινούς Αγώνες στο Τόκιο- έγινε νονά και μοιράστηκε τη χαρά της μέσα από τα social media.

Η ίδια επέξελε να φορέσει για το συμαντικό αυτό γεγονός μία εντυπωσιακή τουαλέτα και ήταν πιο λαμπερή και εκθαμβωτική από ποτέ.

Η Άννα Κορακάκη, μετά την λήξη της τελετής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες αγκαλιά με την βαφτιστήρα της.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη με την βαφτιστήρα της.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η ευχή μου είναι η ζωή σου να έχει αμέτρητες χαρές, να σφύζεις από υγεία και να περιτριγυρίζεσαι από άτομα που σ’ αγαπούν πολύ και ανιδιοτελώς. Γνωρίζοντας τους γονείς σου, είμαι βέβαιη ότι θα γίνεις άνθρωπος γεμάτος αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια, αλτρουισμό και σεβασμό, αξίες που θα πλουτίσουν μία κοινωνία που είναι τόσο φτωχή σε αυτές. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν να είμαι μέρος της ζωούλας σου. Θα ’μαι δίπλα σου όχι μόνο σε ό,τι χρειαστείς, θα είμαι δίπλα σου πάντα».

«Μου άλλαξε τη ζωή»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Κορακάκη συγκίνησε καθώς μίλησε για την πιο ξεχωριστή στιγμή, η οποία ήρθε για να της αλλάξει τη ζωή και να την κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

H ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στη μέρα κατά την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Μπορεί φέτος να μην έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες - δείτε πώς το σχολίασε η ίδια- , ωστόσο η Άννα Κορακάκη θυμάται εκείνη τη μέρα λες και είναι σήμερα!

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο λοιπόν, η ίδια η Κορακάκη έγραψε στα social media: «9/8/2016 – Χρυσό για την Ελλάδα, μία στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή», ανεβάζοντας και μία φωτογραφία στην οποία φιλάει το χρυσό της μετάλλιο.