Μαρία Ανδρούτσου: «Είναι άδικο να σταματήσει η προβολή των σειρών που έπαιξε ο Φιλιππίδης»

«Θα λείψει πολύ το 50-50 στο κοινό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ανδρούτσου: «Είναι άδικο να σταματήσει η προβολή των σειρών που έπαιξε ο Φιλιππίδης»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε η Μαρία Ανδρούτσου το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9). Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απόφαση των σταθμών να σταματήσουν την προβολή των επαναλήψεων σε σειρές που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως για παράδειγμα το «Πενήντα πενήντα», που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια από το κοινό.

Το σχόλιο της Μαρίας Ανδρούτσου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτό τελικά… Δηλαδή, πιστεύω ότι θα αναιρεθεί για να πω την αλήθεια. Ίσως είναι άδικο να σταματήσει η προβολή τους. Είναι ένα σίριαλ που το αγάπησε πολύ ο κόσμος και πιστεύω ότι θα του λείπει».

Μαρία Ανδρούτσου για Φιλιππίδη

«Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως κακώς βρίσκεται στη φυλακή.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ξανά πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την είχε πέσει στο παρελθόν, αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγνώμη.

Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars, είπε: «Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το DWTS. Μου είπαν βέβαια για κάποια γκεστ. Αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχω μπροστά μου, θα πάω. Εγώ δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή. Αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει. Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ».