"Ραγίζει" καρδιές η Σάντρα Βουτσά - "Δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου! Μου είναι πολύ δύσκολο"

"Ο θάνατος είναι ένα πράγμα τόσο απόλυτο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συνέντευξη στην On Time και στον Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε η Σάντρα Βουτσά. Η ίδια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, Κώστα Βουτσά και της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ ενώ συγκίνησε προκάλεσε και με την τελευταία ανάρτησή της.

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

Πώς αντιμετώπισες την απώλεια και των δυο γονιών σου μέσα σε λίγους μήνες;

Θεωρώ ότι ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος που μας προστατεύει από την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Ακόμη σήμερα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει πραγματικά πως έχουν πεθάνει οι γονείς μου. Έρχονται σκέψεις και φύγουν. Αυτό όμως γίνεται μόνο του.

Εγώ, για να καταλάβεις, ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου. Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο… Περνάνε στιγμές που λέω: Δηλαδή τώρα δεν θα τους ξαναδώ ποτέ; Είναι δυνατόν; Ξέρεις, ο θάνατος είναι ένα πράγμα τόσο απόλυτο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Στη ζωή όλα συνηθίζονται εκτός από αυτό.

'Ραγίζει' καρδιές η Σάντρα Βουτσά

«Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, παραχώρησε συνέντευξη στο ΧΑΙ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει μέχρι και σήμερα με την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία σύζυγο του πατέρα της. Την ώρα που η κόντρα της με την Θεανώ Παπασπύρου συνεχίζεται.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την Αλίκη Κατσαβού; Την τελευταία σύζυγο του πατέρα σου;

Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου. Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Καταλαβαίνεις ότι ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.

Σάντρα Βουτσά για Αλίκη Κατσαβού

Η Αλίκη τον αγάπησε τον πατέρα σου. Δεν ήταν ποτέ μαζί του για τα χρήματα όπως είχε ακουστεί;

Όχι βέβαια, δεν ήταν ποτέ μαζί του για οικονομικούς λόγους. Η Αλίκη τον αγάπησε αληθινά τον πατέρα μου. Για να σου πω την αλήθεια μου, ούτε και η μητέρα μου ήταν μαζί του για τα χρήματα.