«Ράγισε καρδιές» με τη νέα ανάρτησή της η Σάντρα Βουτσά

Η φωτογραφία με τη μητέρα της και το μήνυμα που έφερε συγκίνηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» με τη νέα ανάρτησή της η Σάντρα Βουτσά

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάντρα Βουτσά θέλησε να ευχηθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, καλή αρχή στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε την πρεμιέρα της το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9).

Συγκεκριμένα, η Σάντρα Βουτσά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η μαμά της, Έρρικα Μπρόγιερ στην Ελένη Μενεγάκη το 2019, λίγο καιρό πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η ανάρτηση της Σάντρα Βουτσά

«27 Νοεμβρίου 2019-Η Έρρικα παίζει στην παράσταση “Η Παριζιανα” μετά από 20 χρόνια που είχε να παίξει στο θέατρο… Στην αρχή δεν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να ξαναβγεί στο θέατρο, αλλά τελικά της άρεσε (γιατί αυτή η δουλειά είναι μικρόβιο, όπως έλεγαν οι παλιοί) κ έτσι έπρεπε να βγει σε κάποιες εκπομπές να μιλήσει για την παράσταση… Όταν της είπα ότι της κανόνισα να πάει στην Ελένη Μενεγάκη, ενθουσιάστηκε… Πάντα την συμπαθούσε πολύ κ την θαύμαζε, την Ελένη…

Όταν τελείωσε η εκπομπή, μου είπε “Αυτό περίμενα από την Ελένη, να μου φερθεί με σεβασμό κ έτσι κ έγινε… Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!”… Ήταν η τελευταία εκπομπή που πήγε, γιατί στις 2 Δεκεμβρίου μπήκε στο νοσοκομείο, από όπου δεν ξαναβγήκε ποτέ… Σε αυτήν την φωτό, βλέπω την χαρά στα μάτια της κ χαίρομαι που μέχρι τελευταία στιγμή, ήταν χαρούμενη… Καλή αρχή κ Καλή σεζόν Ελένη κ Καλή επιτυχία στην νέα σου στέγη με όλη μου την αγάπη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σάντρα Βουτσά.

Ο γάμος της Έρρικας Μπρόγιερ με τον Κώστα Βουτσά

Με τον Κώστα Βουτσά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, αλλά λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. “Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε” έχει δηλώσει παλιότερα η Έρρικα Μπρόγιερ.

Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου. Με τη Θεανώ Παπασπύρου απέκτησε μαζί δύο κόρες, την Θοδώρα και την Νικολέτα. Και η Έρρικα Μπρόγιερα παντρεύτηκε ξανά, τον Γιάννη Μαρινάκη. Έναν άνθρωπο που όπως τονίζει σε συνέντευξή της ήταν πολύ διαφορετικός από τον Κώστα Βουτσά. Ο δεύτερος σύζυγός της δεν είχε σχέση με το χώρο. Ήταν δημόσιος υπάλληλος, με καλή θέση και πολύ μορφωμένος. “Τον γνώρισα στα πενήντα. Ήμουν ακόμα πολύ όμορφη. Είχα και μια σχολή χορού και γυμναζόμουν κάθε μέρα. Δεν μπορέσαμε να μείνουμε πολλά χρόνια μαζί. Πέθανε…”, έχει δηλώσει η ίδια.