Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά ο Πάνος Μουζουράκης

«Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση αλλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά ο Πάνος Μουζουράκης

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Τζίνας Βαρελά. Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις ενώ δε διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους και στα social media.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο της οικογένειας με την σύντροφό του είναι κάτι που τον τελευταίο καιρό τον έχει απασχολήσει αρκετά, μιας και πριν από λίγους μήνες δήλωνε κατηγορηματικά πως δε θέλει να κάνει παιδί.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για τη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά

«Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα. Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιως Ενωπίω” με έβαλε σε σκέψεις… » - δείτε εδώ τη συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω.

Αναφερόμενος στο The Voice, σχολίασε: «Φέτος θα αλλάξω τακτική, θα πηγαίνω μόνο με τους περίεργους. Όλα τα κοριτσάκια θα επιλέγουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Πάνος Μουζουράκης Τζίνα Βαρελά οικογένεια

Οι διακοπές του Πάνου Μουζουράκη με την Τζίνα Βαρελά

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά (δείτε εδώ ποια είναι) είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω καθώς έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2019 ενώ και οι δυο λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων μοιράζουν τις ζωές τους σε διάφορες περιοχές της γης.

Ο Πάνος Μουζουράκης με την Τζίνα Βαρελά αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχαν βρεθεί και στην Αίγινα αφού ήταν τι 10ο Φεστιβάλ του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Ο τραγουδιστής, μπορεί να ταξιδευει αρκετά αλλά παραμένει ενεργός στα social media του. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν κόβεις την πρόταση σου στη μέση μιας λέξης, σε ένα φωνήεν που έσβησε απότομα και κράτησε μόνο το σχήμα, χωρίς τον ήχο, στην συνειδητοποίηση ότι κοπιάζεις χωρίς λόγο, να εξηγήσεις κάτι που που θα έρθει η ώρα και θα το καταλάβουν μόνοι τους. Προς το παρόν ησυχία εις υγειά & προσεχώς εις ηχεία».