Πάνος Μουζουράκης: «Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί δε νιώθω ότι έχω κάτι να μάθω σε κάποιο άλλον»

«Δε νιώθω έτοιμος να εγκαταλείψω το πάρτι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μουζουράκης: «Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί δε νιώθω ότι έχω κάτι να μάθω σε κάποιο άλλον»

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε συνέντευξη στο Beaute και στην Δέσποινα Σαββοπούλου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να γίνει πατέρας, ένα θέμα στο οποίο έχει αναφερθεί και στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη

Μιας κι είχες πολύ καλή σχέση με τον πατέρα σου, δεν θα ήθελες να βρεθείς κι εσύ στην ίδια θέση και να γίνεις πατέρας;

Όσο περνούν τα χρόνια με προβληματίζει ακόμα περισσότερο αυτό το ενδεχόμενο. Έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδί και ότι δε νιώθω έτοιμος να εγκαταλείψω το πάρτι, στο οποίο συμμετέχω τα τελευταία 20 χρόνια. Θεωρώ ότι το να κάνεις παιδί από το να μην κάνεις παιδί είναι το ίδιο εγωιστικό.

Από την μία δεν θέλεις τις ευθύνες να προσέχεις κάποιον άλλον, κάτι σε δένει κι είναι εγωιστικό. Από την άλλη μπορεί να κάνεις το παιδί για να διαιωνίσεις το είδος, για να έχεις κάποιον να σου μοιάζει και θέλεις να του μεταφέρεις αυτά που ξέρεις, που είναι επίσης εγωιστικό. Εγώ δεν θέλω ούτε να τελειώσει το πάρτι αλλά και δε νιώθω ότι έχω κάτι να μάθω σε κάποιο άλλον.

Πάνος Μουζουράκης ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί

«Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε στο αμάξι και με πήγε στο δάσος»

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ενώ, εξομολογήθηκε πως στα 14 του είχε μια κακή εμπειρία, την οποία μέχρι τα 23 δεν είχε εξομολογηθεί πουθενά.

Ο τραγουδιστής σε ερώτηση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απάντησε με στίχους από τα τραγούδια του.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλό μου και να αρχίσω να δείχνω. Όταν σηκώσεις ένα δάχτυλο, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Είναι πολύς ο κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στον χώρο του θεάματος.

Μιλάμε για τον θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 και μέχρι τα 23 δεν την είχα πει ούτε στη μάνα μου. Να βγούμε να μιλήσουμε και να σταματήσει αυτή η κακιά συνήθεια. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάτρου», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης είχε βρεθεί καλεσμένος στο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και είχε κάνει το απίστευτο...