Με νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης

Παραμένει και στην παρουσίαση της Φάρμας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε πέρυσι στο κανάλι του Αμαρουσίου με την παρουσίαση της Φάρμας ωστόσο φέτος επιστρέφει με διπλό ρόλο, ο οποίος σίγουρα θα συζητηθεί.

Η χρονιά αυτή φαίνεται πως είναι πολύ ιδιαίτερη για τον παρουσιαστή καθώς πέρα από τον ερχομό των διδύμων του, θα έχει τη χαρά να παρουσιάσει στο κοινό ένα πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.

Αυτή την εκπομπή θα αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο Χαμογέλα και Πάλι, ο Σάκης Τανιμανίδης πέρα από τη Φάρμα, θα αναλάβει την παρουσίαση ενός ακόμα ριάλιτι, του Shark Tank.

Μπορεί ο τίτλος του να σας παραπέμπει σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης, η αλήθεια είναι ωστόσο πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση, αφού το "Shark Tank" αποτελεί ένα επιχειρηματικό show στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάζουν τις ιδέες τους και η κριτική επιτροπή θα αποφασίζει αν θα επενδύσει πάνω τους.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την επέτειο γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη! Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει συγκεκριμένα την επέτειο γάμου του.

Πριν από τρία χρόνια, ο παρουσιαστής και η influencer ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στο νησί της Σίφνου ενώ πρόσφατα η ευτυχία της ολοκληρώθηκε με τον ερομό των δίδυμων μωρών τους, ενώ είναι έτοιμοι και πάλι να γίνουν γονείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγεκριμένα, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της και έγραψε: «3 μαγικά χρόνια παντρεμένοι, 6 μαγικά χρόνια μαζί! Στα καλά και στα δύσκολα! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου, αγάπη μου, καλύτερε μου φίλε!».