GNTM 4 - Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη: «Λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν»

Η συγκλονιστική περιγραφή της παίκτριας για την νευρική ανορεξία που πέρασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη: «Λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής (19/9) η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη. Την ίδια την γνωρίσαμε φέτος από τις οντισιόν του GNTM 4 και συγκλόνισε με την περιγραφή της για την περιόδο της νευρικής ανορεξίας που βίωσς.

Η όμορφη 20χρονη μίλησε για τις έντονες επιπτώσεις που είχα στον οργανισμό και στην εικόνα της, ενώ αποκάλυψε πως δεν καταλάβαινε ότι είχε χάσει τόσα πολλά κιλά.

Ο δηλώσεις της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη από το GNTM 4 για την νευρική ανορεξία

“Στεναχωρήθηκα όταν είδα ξανά την οντισιόν γιατί ουσιαστικά το ξαναέζησα όλο αυτό. Δεν μου ήταν ότι πιο ευχάριστο. Δεν πήγα στον διαγωνισμό για να πω την ιστορία μου και το τι είχα περάσει, είχα αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία. Εφόσον βρήκα τη δύναμη να το αφήσω πίσω δεν ήθελα να εμβαθύνω στο παρελθόν μου.

Δεν το κατάλαβα για το πότε έχασα τα κιλά και λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν. Από το περιβάλλον μου δεν είχαν πει τίποτα για τα κιλά που έχανα, έλειπα κι εγώ πολλές ώρες από το σπίτι κι έτσι δεν είχα καταλάβει το στάδιο βρισκόμουν. Το κατάλαβα όταν ξεκινήσανε να μου πέφτουν τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό”.

Την έκοψαν με 4 "όχι" και τα έβγαλε όλα στην φόρα - «Με ανάγκασαν να...»

Οι πρώτες auditions του GNTM 4 βγήκαν στον αέρα και η πρώτη καταγγελία από παίκτρια "έσκασε" μια ημέρα μετά την πρεμιέρα στο STAR. Συγκεκριμένα, κοπέλα που πέρασε μπροστά από τους κριτές έκανε μια απίστευτη καταγγελία.

Αποκάλυψε λοιπόν, πως η παραγωγή της ζήτησε να πει πράγματα για να φανεί ηλίθια και να την ξεφτιλίσουν. Ενώ, μάλιστα, μάλωσε μαζί τους για αυτό και πρόβαλλαν στις 13/9 στα 10 δευτερόλεπτα που την έδειξαν τις χειρότερες στιγμές της.

«Λίγα άτομα θα με καταλάβουν αλλά να ξέρετε γενικά στα ριάλιτι και γενικά όταν βλέπετε κάτι στην τηλεόραση είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σίγουρα πολλά κλιπς θα έχουν κοπεί και θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για το δικό μου κλιπάκι, το οποίο αυτή τη στιγμή θα κάνω ένα expose στην παραγωγή γιατί με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα, τα οποία κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια και προσπάθησε να με βγάλει ηλίθια και να γελάσετε λίγο γιατί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον.

Θα το καταλάβετε στην πορεία. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και έδειξαν μόνο 10 δευτερόλεπτα και εννοείται πως κρατήθηκαν από τη μια φράση που μου είπαν να πω και δεν είμαι η μόνη. Δεν είχα σκοπό να πάω η αλήθεια είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αναγνωσιμότητα γιατί θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη τηλεθέαση αλλά όταν εσύ έχεις μαλώσει ήδη με την παραγωγή και ότι είναι πίσω από τις κάμερες, είναι λίγο λογικό να βάλουν τις χειρότερες σου στιγμές, να σε ξεφτιλίσουν, να προσπαθήσουν να γελάσουν μαζί σου μπας και βγάλουν κάτι», είπε η Ολυμπία Χριστοφορίδου.