Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, δεν θα είχα...»

Η αποκάλυψη που έκανε για το Κάτι Ξαναψήνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, δεν θα είχα...»

Στην κάμερα του Όλα Γκουντ μίλησε λίγο μετά τη λήξη του 4ου live του Big Brother η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το εν λόγω απόσπασμα να παίζεται νωρίτερα στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε φυσικά στην τηλεοπτική της επιστροφή και το Κάτι Ξαναψήνεται.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Το Κάτι Ξαναψήνεται με γεμίζει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ ωραίο να συναντάς τον κόσμο και να πιάνεις τον παλμό τους καθενός, την αγωνία, τον ενθουσιασμό και την χαρά. Στην προετοιμασία αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, δεν είναι αστείο όλο αυτό γιατί το ακούω πολλές φορές αυτό τον τελευταίο καιρό. Θέλει δουλειά όλο αυτό που ετοιμάζουμε.

Είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα που νομίζω ότι το ήθελα πολύ, Στο τέλος της ημέρας νιώθω πλήρης, νιώθω γεμάτη.Την μαγειρική την αγάπησα πάρα πολύ έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της πανδημίας και του εγκλεισμού στην πρώτη καραντίνα. Σίγουρα πλέον, επειδή προσέχω και την διατροφή μου και ζω με τον σύντροφο μου, έχω μπει πολύ ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Πλέον έχω άποψη γιατί αντιλαμβάνομαι και τι γίνεται μέσα στην κουζίνα. Δηλαδή αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, ενδεχομένως να μην είχα την ίδια αντίληψη που έχω τώρα.

Η συντροφικότητα υπάρχει και η συμβίωση, τώρα το άλλο είναι το πιο διαδικαστικό, οκ. Γενικά μου αρέσει η οικογένεια. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα η καλή να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια».

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο

Μπορεί να είναι μαζί μόλις έναν χρόνο, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ για αυτό και δεν υπολογίζουν τον χρόνο, προσπαθώντας να κάνουν μαζί ολοένα και περισσότερα πράγματα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι αυτό, η παρουσιάστρια γνώρισε στους γονείς αλλά και συγγενείς της τον αγαπημένο της, καθώς πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ρόδο, τη γενέτειρά της.

Η Κωνσταντίνα, κάθε φορά που αναφέρεται στον επιχειρηματία, δεν κρύβει τον έρωτά της αλλά και την επιθυμία της να κάνει παιδιά και οικογένεια, ενώ μάλιστα βρίσκονται και ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret, και η Κωνσταντίνα γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ενώ φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Οι δυο τους είναι τόσο απρόβλεπτοι, που µπορεί να ξυπνήσουν µια µέρα και να πουν “παντρευόµαστε”.Πάνω από όλα θέλουν να είναι ευτυχισµένοι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Σπυροπούλου και τον Σταθοκωστόπουλο