"Λύγισε" η Έλενα Ακρίτα με την υπόθεση με το βιτριόλι - "Σταματήστε επιτέλους να γράφετε για το κορίτσι ότι..."

"Έχει πολλή δουλειά μπροστά της, αν δεν κάνω λάθος έχει ακόμη 20 επεμβάσεις..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) η Έλενα Ακρίτα. Η ίδια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που βίωσε αλλά και στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος "λύγισε" όσο μιλούσε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ την ίδια στιγμή σχολίασε και την πρόσφατη ανάρτησή της στα social media σχετικά με την Ιωάννα.

Οι δηλώσεις της Έλενας Ακρίτα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Σταματήστε επιτέλους να γράφετε για το κορίτσι αυτό ότι καταστράφηκε η ζωή της. Η ζωή σου Ιωάννα μου δεν καταστράφηκε. Η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα. Έχει πολλή δουλειά μπροστά της, αν δεν κάνω λάθος έχει ακόμη 20 επεμβάσεις να κάνει αλλά δεν καταστράφηκε η ζωή της. Δεν το λέω για να το πω.

Πιστεύω ότι η Ιωάννα θα ζήσει τη ζωή της στο ακέραιο. Είναι πανέμορφη. Πιστεύω θα ξαναερωτευθεί και θα την ερωτευθούν γιατί είναι μια κούκλα. Συγγνώμη συγκινούμαι με αυτό το θέμα… Της αξίζει το καλύτερο και θα είμαστε όλοι δίπλα της».

Δέχθηκε μήνυση από εκκλησιαστικό site η Έλενα Ακρίτα

Μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα για τις φωτιές και την προσφορά της εκκλησίας στους πυρόπληκτους, ήταν αρκετή για να δεχθεί μήνυση από εκκλησιαστικό site.

Η Έλενα Ακρίτα, όπως πάντα συνηθίζει να κάνει, σχολίασε την επικαιρότητα μέσα από τα social media της και εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό απολύθηκαν 5.000 πυροσβέστες ενώ προσλήφθηκαν 4.000 παπάδες.

«Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες κα προσλάβατε περίπου 4.000 παπάδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω από τις στάχτες τους», έγραψε η δημοσιογράφος στο Facebook της στις 7/8.

Έλενα Ακρίτα ανάρτηση εκκλησία

Λίγο αφού η Έλενα Ακρίτα έλαβε τη μήνυση, επέστρεψε με μία νέα ειρωνική ανάρτηση για την εκκλησία.

«Επειδή αναρωτιέστε που είναι η εκκλησία αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας, να σας πω εγώ πού είναι. Κάνει μήνυση σε μένα μέσω του Εκκλησία online - ekklisiaonline.gr για αυτό που έγραψα»

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το site, ekklisiaonline, η μήνυση κατατέθηκε «για προτροπή σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων.