Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παραμένει στο OPEN η Αννίτα Πάνια με εκπομπή έκπληξη

Αυτό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

Παραμένει στο OPEN η Αννίτα Πάνια με εκπομπή έκπληξη
News 19.09.2021 20:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί τα περισσότερα δημοσιεύματα να την ήθελαν να έχει αποχωρίσει οριστικά από το OPEN, ωστόσο η Αννίτα Πάνια φαίνεται πως παραμένει στο κανάλι, με εκπομπή μάλιστα έκπληξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται που ακούσαμε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9), η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να αναλάβει μια late night εκπομπή στο Open, η οποία θα είναι εβδομαδιαία και θα έχει έναν καλεσμένο κάθε φορά.

Μάλιστα, σκοπεύει να βγαίνει στις 00:00 το βράδυ.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτα Πάνια

«Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου»

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον ενώ πέταξε και τις σπόντες της για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση. Και είναι τεράστια σε αυτή την εκπομπή. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή, η τόση πολύ τοποθέτηση.

Με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα.

Αυτή την εκπομπή με τόση τοποθέτηση, αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς, σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι απάνθρωπα πολύ. Θα ήθελα να παραμείνω στη ζώνη και να αλλάξει η δομή της εκπομπής. Θέλω να αισθάνομαι καλά με μένα και να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Κάθε πράγμα που κάνω να έχει νόημα στη ζωή μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για την Αννίτα Πάνια - Τα γιόρτασε αγκαλιά με την Άννα Βίσση

Σπύρος Μπιμπίλας: Πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους

Share