«Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας στην τηλεόραση»

Η αποκάλυψη γνωστού συνεργάτη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας στην τηλεόραση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα γκουντ» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) ο Γιάννης Καπετένιος που πρόσφατα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επί χρόνια συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καπετάνιου για τον Μάρκο Σεφερλή

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε άψογη συνεργασία, ήμουν ο μόνος κολλητός του και με έπαιρνε μαζί του στο σπίτι της μαμάς του και τρώγαμε».

Ενώ για τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε πως ήταν ταν ένας καριερίστας με όλη τη σημασία της λέξης και δεν είχε τότε τέτοια δείγματα.

Σχετικά με την επί χρόνια απουσία του από την τηλεόραση αποκάλυψε: «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας».

Η αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία του - Δεν είναι από την Αθήνα...

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου. Τι δεν γνωρίζουμε ωστόσο για την ζωή του; Ποια είναι η καταγωγή και η ηλικία του;

Ο Γιάννης Καπετάνιος γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1959 στην Χίο και είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν στο Φεστιβάλ «ΜΕΡΙΔΑ» της Ισπανίας, όπου συμμετείχε στο χορό με το έργο «ΙΠΠΗΣ» του Αριστοφάνη με το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν και αμέσως μετά στην Επίδαυρο, ως πρωτοετής σπουδαστής της ίδιας Δραματικής Σχολής, από την οποία αποφοίτησε με άριστα.

Απέκτησε συγκλονιστικές εμπειρίες στα χρόνια της Σχολής, με συμμετοχές σε Φεστιβαλικές παραστάσεις και στο Θέατρο ΦΡΥΝΙΧΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ την περίοδο 1983-1988. Δείτε ωστόσο γιατί περνάει δύσκολα ο συνεργάτης του Μάρκος Σεφερλής.