Σαν μοντέλο σε πασαρέλες του εξωτερικού - Αυτό είναι το κορίτσι του γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου

Είχε να μοιάσει στην μητέρα της που είναι κούκλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν μοντέλο σε πασαρέλες του εξωτερικού - Αυτό είναι το κορίτσι του γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου

Το όνομά της είναι Γαία Μερκούρη και όπως πολύ σωστά καταλάβατε είναι κόρη της αγαπημένης Δωροθέας Μερκούρη. Η Γαία είναι 18 ετών, ζει στην Αθήνα και κάνει παρέα με τον Άγγελο Λάτσιο, τον μεγάλο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Τα δυο παιδιά γνωρίζονται εδώ και καιρό και κάνουν πολύ στενή παρέα, όπως «μαρτυρούν» οι αναρτήσεις τόσο οι δικές τους όσο και των φίλων τους στα social media.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο, η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για την σχέση με τις κόρες της:

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη».

Οι κοινές φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου και της Γαία

Να σημειωθεί πως από την στιγμή που ενηλικιώθηκε ο Άγγελος συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του. Μάλιστα, πρόσφατα είχε ανεβάσει μια που ήταν γυμνός και είχε γίνει... ο κακός χαμός στα σχόλια από κάτω.

Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος γιος Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος κορίτσι

Άγγελος Λάτσιος σχέση

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος Δωροθέα Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος κόρη Δωροθέας Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος ερωτευμένος
Άγγελος Λάτσιος Γιάννης Λάτσιος

Φωτογραφίες από την μεζονέτα που συγκατοικεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο

Πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο!

 Γιάννης Λάτσιος σπίτι Εκάλη